“Сама велика помилка в моєму житті”: Чмерковський вразив зізнанням після зради фіналістки “Холостяка” Соломко

Найперший Холостяк України Максим Чмерковський дав велике інтерв'ю, в якому вперше розповів, як саме відбувалися зйомки шоу, і чому він обрав Олександру Шульгіну.

Після початку повномасштабної війни в Україні аудиторія згадала не тільки про найпершого холостяка Максима Чмерковського, який опинився на той момент в Києві, намагався виїхати в Сполучені Штати Америки, а коли дістався дому, всіляко допомагав Батьківщині, але й про переможницю та екс-фіналістку шоу.

Максим Чмерковський
Макс Чмерковський розповів правду про фінал Холостяка з Соломко та Шульгіною

Якщо Саша Шульгіна поводиться доволі стримано, то Яна Соломко нещодавно вразила українців своєю зрадою.

Макс Чмерковський розповів правду про фінал Холостяка з Соломко та Шульгіною

Жінка написала та виконала пісню у підтримку російської федерації, що дуже розгнівало аудиторію. Нещодавно Максим Чмерковський дав ексклюзивне інтерв’ю для Анни Олицької, в якому вперше розповів про те, що насправді стосунки в нього не було ні з першою, ні з другою. Тож перед вибором він і не стояв, адже у Яни та Саші не було шансів.

“Дві секунди, і я вже зрозумів, що це не моє. Я одразу зрозумів, що це була сама велика помилка у моєму житті. І тепер треба три місяці цією хе*нею займатися. На**г мені потрібні ці стосунки, які почнуться з пояснень, чому я перепробував усіх дівчат. Для мене це взагалі не має ніякого сенсу. Потім в кінці я познайомився з дівчатами. Звичайно, люди були класні, і були хворі на голову. Взагалом були нормальні люди і з ними було приємно спілкуватися. Але стосунків там не було. Я сподіваюся що їй (Саші Шульгіній) дали якийсь трофей. Я був дуже незадоволений кінцівкою, тим як це відбувалося. Я вже не міг дочекатися, коли це все закінчиться. Я вже хотів закінчити цей епізод і все”

Також Максим висловився про Тетяну Денисову та одразу обізначив, що вона не вважає себе українкою і нею не являється.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.