Переможець “Холостячки” Еллерт вперше виступив в Лос Анджелесі на стендапі: жартує, поки Мішина працює

Олександр Еллерт відомий український комік, актор та сценарист гумористичних шоу. А також, учасник та переможець найромантичнішого шоу "Холостячка" у першому сезоні з Ксенією Мішиною.

Еллерт і раніше часто світився на різноманітних гумористичних шоу, але його ім’я не було настільки відомим, яким стало після “Холостячки”, і на самому проєкті Саша показав себе як дуже закрита та трохи дивна людина, тому що він не надто відверто демонстрував свої почуття, своє ставлення до Ксенії, до учасників, та загалом до всього того, що відбувалося на шоу.

Олександр Еллерт

Олександр насправді досить цікава людина, яка на сцені є дуже щирою та завжди у гуморі, а от в житті він навіть не завжди може описати що він відчуває, чого хоче, тобто, складається таке враження, що він ховається за своєю маскою гумору. І це дуже активно просочується в реальне життя чоловіка та має великий вплив на його стосунки з оточенням.

Можливо саме це і стало причиною розладу стосунків з Мішиною, бо Ксенія полюбляє конкретику та хоче бути впевнена у своєму завтра. Але тепер екс-зіркову пару не пов’язує нічого крім спільного минулого. Бо тепер акторка продовжує працювати в Україні та виховувати сина. А ось Еллерт виїхав у США і вже майже рік будує там своє життя.

Спочатку цей вчинок Саші викликав багато хейту на його адресу, але чоловік не надто багато уваги приділяв цьому, бо критика завжди була, є і буде. Багато часу було невідомо, чим зараз займається Олександр, та зараз стало відомо, що чоловік продовжує свою кар’єру коміка. І днями у Лос-Анджелесі відбувся його дебютний виступ на стендапі.

Про це Еллерт розповів на своїй сторінці в instagram, та навіть показав фрагмент свого виступу. Але цікавим є те, що це виступ був російською, і саме через це він знову може нарватися на критику.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.