Справжні розкопки: колишня Зеленського Олена Шоптенко показала, як проводить час з синочком

Відомий хореограф країни та колишня партнерка Володимира Зеленського в "Танцях з зірками" Олена Шоптенко показала, як розвиває сина та проводить з ним час. Всі деталі в нашій статті.

Без сили танцю неможливо уявити сучасне життя. Олена Шоптенко справжній професіонал своєї справи, яка демонструє свою граційність, ніжність та потрібну емоцію в кожній танцювальній постановці.

Свою популярність, славу та розквіт кар’єри здобула завдяки участі в шоу “Танці з зірками”. Саме з майбутнім Президентом України Володимиром Зеленським у 2006 році виборола головний кубок переможців. Далі продовжувала участь, але вже з іншими танцювальними партнерами.

Олена Шоптенко і Володимир Зеленський у найпершому сезоні Танців з зірками
Олена Шоптенко і Володимир Зеленський у найпершому сезоні Танців з зірками

Відомо, що у червні 2013 року вийшла заміж за танцюриста Дмитра Дікусара, проте сімейне життя не склалося й у 2016 році заявила, що пара вирішила розлучитися.

Доля подарувала зірці другого обранця, ним став підприємець Олексій Іванов. Від цього шлюбу у 2018 році танцівниця народила синочка, якого теж назвали Олексієм. Хореографиня не часто публікує світлини зі своєю дитиною. Імовірно вона розуміє, що є публічною особистістю, тому не хоче виставляти особисте життя на загал. Проте деякими цікавими деталями із життя ділиться з підписниками.

Олена Шоптенко показала, як проводить час з сином

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка танцю продемонструвала, як розвиває свого сина Олексія. За словами Олени, вони трошки прихворіли, тому мають достатньо часу, аби провести його разом.

Олена Шоптенко показала, як проводить час з сином

На відео Шоптенко показала гру у вигляді дитячих розкопок. Жінка старається розвивати  моторику рук за допомогою такого дозвілля. Зазначимо, що хлопчик був дуже захоплений у сам процес. Найголовніше, що зараз найрідніші люди знаходяться разом.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.