Леся Нікітюк оголосила кастинг: шукає заміну Сергію Притулі, який пішов з телебачення – кандидатів вистачає

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка стала дуже популярною через ведення програми "Хто зверху?" разом з Сергієм Притулою за голосом Олександра Педана за кадром, адже він незмінний суддя.

Леся дуже харизматична та гуморна дівчина, її манера неповторна, а сама вона неймовірна. Нікітюк дуже гостра на язик, і це додає їй шарму, бо влучно та швидко відповісти на якісь питання, вміє далеко не кожна людина.

Нікітюк з Притулою

Нікітюк прийшла на шоу на заміну Олі Фреймут, але достатнього досвіду в ролі телеведучої тоді Леся не мала і Притул взяв дівчину під своє досвідчене крило. Він навчав її як краще працювати на камеру, за що Нікітюк дуже вдячна колезі. І за всі роки роботи на проєкті, Леся та Сергій дуже здружилися і їм навіть приписували роман, і це не дивлячись на те, що Притула завжди був одружений та має трьох дітей.

Але ведучі й самі давали приводи думати так, оскільки їхні погляди, доторки та манера спілкування були настільки теплими, що дійсно можна було подумати, що між колегами існує романтика. Але між ними була та є лише взаємоповага та дружба.

Зараз в країні склалась така складна ситуація, що на жаль, світ телебачення надовго зачинив свої двері навіть для професіоналів. Але крізь цілий рік нарешті канали почали зйомки нових шоу та відновили старі проєкти. Так, наприклад, на Новому каналі було оголошено кастинг на роль нового ведучого шоу “Хто зверху?” замість Притули.

Леся залишається на своєму місці, а от її колега Сергій досить глибоко пішов у політичну діяльність та зайнявся волонтерством, тому на розважальні шоу він більше не повернеться, і це остаточно. Тому, каналу доводиться проводити кастинг на заміну Притулі.

Цю новину Леся розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, та запропонувала своїм підписникам вгадати, кого запросили на кастинг. Нікітюк зазначила, що було 6 чоловіків на кастингу, але кого обрали, ще невідомо.

Леся Нікітюк та Сергій Притула

Також варто зауважити, що в цей самий день відомий блогер Богдан Шелудяк, більш популярний як Буше був на кастингу, але на якому саме, він не розповів. Тому все ще є здогадки, що Шелудяк був саме на кастингу “Хто зверху?”.

Схожі статті

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.