Надя Дорофєєва розповіла про свою хворобу та що їй допомагає виглядати гарно візуально: “Я захворіла”

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка швидко завоювала прихильність та любов українських слухачів. Адже дівчина має неймовірну енергетику й талант, якими ділиться зі своєю аудиторією.

Надія стала зіркою ще з часів заснування гурту “Время і Стекло” разом зі своїм колегою Позитивом, з яким вона пройшла великий шлях до шаленої популярності. Коли в українському шоу-бізнесі тільки з’явився цей гурт, то їхній репертуар не був схожим на інші, адже він відрізнявся своєю яскравістю, неповторністю та легкістю. Хоча іноді пісні дуету таки мали великий сенс. Загалом аудиторія Позитива та Наді фактично виросла на їх піснях, і коли вони вирішили йти окремими творчими стежками, о й прихильники розділилися на два табори. Хтось слідкує за Надею, а хтось за Олексієм.

Надя Дорофєєва

Тепер співачка є самостійною артисткою, яка нині стала ще більш успішною, ніж за часів дуету. Дорофєєва змогла довести, що вона й сама по собі є новою легендою української естради. Надія сама пише пісні, звісно, не всі виходять повністю авторськими, але якщо раніше писати треки дівчині допомагав Потап, то зараз новий обранець Міша Кацурін.

Варто сказати, що авторських пісень у дівчини достатньо, і саме з ними вона зараз їздить з концертами по містах України. Касові збори на концерти дівчини перевершують всі очікування, і частина цих грошей піде на допомогу Збройним Силам України, адже нині всі артисти дають лише благодійні, або частково благодійні концерти.

Сторіс Наді

Та на одному з останніх концертів, Надя захворіла, певно, це звичайна застуда, інакше б на сцену вона вийти точно не змогла б. Про це дівчина розповіла в історії в соцмережі instagram. Також зовнішній вигляд Дорофєєвої врятували чарівниці з салону краси, які зробили дівчині укладку, макіяж та повний концертний образ, який сховав нездоровий вигляд Наді.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.