Від юнацької збірної до закордонного клубу: як Михайло Мудрик за короткий час побудував неймовірну кар’єру

Напевно, кожен хлопчик з дитинства мріє стати знаменитим футболістом та підкорити весь світ, але з роками інтереси змінюються і футбол стає просто хобі, а для когось взагалі втрачає цінність. Та є ті, для кого цей вид спорту є сенсом життя.

Ми всі знаємо такі імена, як Кріштіано Роналдо, на якого рівняються всі футболісти у світі, Ліонель Мессі, якого ставлять у приклад всім юним та новеньким футболістам та багато інших світових імен таких самих хлопців, які колись мріяли про підкорення всіх футбольних полів у світі. І лише завзята праця та старання бути першим допомогли їм стати світовими легендами.

Михайло Мудрик

Але це світові, а ось стосовно українських футболістів, то і серед них легенд немало, та кожен вклав всі свої сили, щоб стати професіоналом та підкорити українські та закордонні футбольні клуби. Найяскравішим прикладом серед вікових футболістів є Андрій Шевченко. А от серед молодих з нещодавніх пір Михайло Мудрик.

Мудрик почав свою кар’єру у юнацькій збірній футбольного клубу Донецького “Шахтаря”, а згодом та з досвідом став гравцем основного складу команди дорослих. І відразу ж почав дивувати колег та тренерів своїм професіоналізмом, через що через деякий час потрапив у збірну України. Це просто неймовірний шлях юного гравця, який за короткий термін зміг досягти великих вершин у футбольній кар’єрі.

Зараз же Михайло став гравцем основного складу найвідомішого закордонного клубу “Челсі” і це стало справжнім досягненням для юнака. Сума, яку за Михайла заплатив “Челсі” становить 70 млн євро фіксованої суми та 30 млн євро бонусів, це навіть більше, ніж заплатили за Андрія Шевченка у 2006 році.

Нова легенда футболу

Про Мішу говорять так:

“Його наполеглива праця, віра у свої сили та цілеспрямованість – якості, що допомогли Михайлові стати одним з найбільш затребуваних футболістів світу”

І ці слова справді є дійсністю, адже Мудрик став легендою за короткий термін часу та зміг закріпитися у закордонному клубі й показати, на що здатні українські футболісти.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.