Мовчить і посміхається: на що зірка “Не народися вродливою” родом з України проміняла свою батьківщину

Знаменита російська акторка, яка свого часу зіграла роль Кіри у теленовелі "Не народись вродливою" Ольга Ломоносова не поспішає ділитися своїми думками щодо війни.

Мало хто знає, але виконавиця ролі заможної та успішної Кіри Воропайвої у серіалі “Не народись вродливою” родом із України. Так, Ольга Ломоносова народилася в Донецьку, а згодом переїхала до Києва, де деякий час навчалася. Майбутня акторка навіть мріяла стати балериною, але не судилося.

Чому мовчить Ольга Ломоносова

25 років тому вона переїхала до Москви і там почала зніматися в кіно. Звісно, успіх їй принесла робота у вищезгаданій теленовелі. Однак, більше гучних фільмів з участю Ломоносовою немає. Тим не менш, акторка досі залишається популярною в російській федерації, а також має велику кількість фанатів Україні.

Ольга Ломоносова вразила ігноруванням війни

Деякі з них одразу ж звернули увагу на особистість акторки, коли розпочалася повномасштабна війна. На особистій сторінці Ольги в соціальній мережі Instagram з’явився допис, в якому Ломоносова 24 лютого поскаржилася на важкі часи. Однак, ні про напад на Україну, ні про засудження війни навіть мови не йшло.

Далі більше, Ломоносова продовжує жити, як ні в чому не бувало. Акторка відвідує різноманітні заходи, фотографується і тішить своїх шанувальників блискучою посмішкою, яка українцям віддається тупим болем. І вони про це дають знати.

У коментарях під публікаціями акторки неймовірна кількість критики її поведінки. Мовляв, могла хоч якось вступитися за свою батьківщину. Натомість Ольга або видаляє коментарі або ж повністю їх ігнорує, роблячи вигляд, що і цього просто не відбувається. Для російської акторки життя продовжується і протікає у такому самому темпі як і раніше.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.