Фіналістка “Холостяка-12” Саша Мудра розповіла, чи сумує за непочатими стосунками з Алексом Топольським

Одна з фавориток Холостяка-12 Саша Мудра вирішила розставити крапки над "і" й нарешті відповісти на питання від підписників, чи сумує за Алексом Топольським. Всі деталі в статті.

З моменту закінчення романтичного проєкту пройшло чимало часу, проте розмови та різноманітні чутки стосунків Алекса Топольського з учасницями не вщухають і зараз.

Саша Мудра подобалася чоловіку своєю харизмою, емоціями та вибуховим характером. Неозброєним оком було помітно, що між ними не просто симпатія, а іскра, яка палала на кожному побаченні.

Дівчина відразу не полюбилася своїм конкуренткам, тому конфлікти та неприємні ситуації не припинялися в будинку протягом знімань шоу. Учасниці підозрювали Сашу в її нещирості, фальші та несправжніх намірах на проєкті.

Саша Мудра
Саша Мудра

Холостяка бентежило, чому дівчина, яка йому подобається викликала стільки негативних емоцій в інших, але довірився лише власним почуттям і залишив її до фіналу. Хоча вибір зробив на користь Катерини Лозовицької, з якою зараз не разом.

Саша Мудра відповіла, чи сумує за Алексом Топольським

Так, у своєму новому дописі в Instagram відверто розповіла, що не звикла жалкувати про те, що вже сталося. Пояснила, що з Алексом не уявляє свого майбутнього, адже чоловік не давав їй належного ставлення, а після великої кількості повідомлень – взагалі його заблокувала та викреслила зі свого життя.

Також розповіла, що Топольський неодноразово пропонував прилетіти до нього на Балі й зізнався, що сумував за нею. Так чи інакше, але Саша розпочала нове життя з іншим, який дарує їй надійність, легкість та комфорт.

“Зараз у мене новий обранець, мені з ним надійно, спокійно, цікаво і дуже комфортно. Так що, мої любі, закриваю цю тему з Алексом. Цю сторінку я вже давно перегорнула, було цікаво, але досить”, – зазначила Мудра.

Схожі статті