Така жінка точно не по зубах: Марина Боржемська показала, як відпочиває без колишнього Узелкова – така щаслива

Відома тренерка країни Марина Боржемська вражає своєю красою, ніжністю, витонченою фігурою та силою духу. Після розлучення з В'ячеславом Узелковим почала будувати нове життя.

Здорове харчування, активний спосіб життя, улюблений вид спорту мають позитивний вплив на зовнішній вигляд та здоров’я нашого організму. Марина Боржемська не раз демонструвала, що отримати бажану фігуру можна в будь-якому віці. Необхідно вірити в себе та наполегливо йти до своєї мети.

Головний проєкт про схуднення “Зважені та щасливі” зробив жінку популярною та довів, що вона фахівець своєї справи. З колишнім чоловіком В’ячеславом Узелковим тренували учасників, допомагали їм, були для них наставниками, порадниками та справжніми друзями. Всі глядачі були шоковані такими змінами підопічних люблячого подружжя.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

У 2018 році прихильники Марини та В’ячеслава були шоковані зізнанням про розлучення після 22 років шлюбу. Здавалося, що після всіх життєвих випробувань цей союз не зламати, але часто життя готує для нас непередбачувані обставини.

Марина Боржемська розповіла про візит до Львова

У своєму Instagram-блозі тренерка ділиться новими світлинами, відео, де показує різні тренування, рецепти та корисні поради для схуднення. Крім такого контенту, можна побачити, як зірка відпочиває та проводить своє дозвілля.

Марина розповіла, що її робоча поїздка до Львова завершилася. Там вона встигла добряче попрацювати та приділити час собі. Гарна атмосфера дорогого готелю, в якому перебувала та саме місто подарували жінці незабутні враження.

Також показала кадри неймовірної фотосесії, де постала такою розкішною леді, з гарним макіяжем та зачіскою. Така красуня точно варта справжнього щастя.

Марина Боржемська у своєму Instagram

Особисте життя поки приховує. Розлучення з В’ячеславом Узелковим далося дуже важко, а тому прихильники все розуміють та бажають тренерці знайти свою споріднену душу.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".