Не така вже ідилія: Сергій Притула поділився стосунками з дружиною Катериною Сопельник під час війни

Відомо, що з початком повномасштабного вторгнення Сергій Притула покинув розважальну діяльність на телебаченні та став волонтером. Війна, всі теперішні події вплинули на його стосунки з дружиною Катериною.

Історія кохання майбутнього подружжя розпочалася на зніманнях, тому зрозуміло, що спочатку їхні відносини базувалися на робочих моментах. Коли шоумен розлучився з першою дружиною Юлією, у пари закрутилися романтичні взаємини.

Катерина Сопельник працювала продюсером Нового каналу, а потім зайняла цю посаду на власному проєкті Сергія “Вар’яти”. У 2015 році молоді вирішили побратися, стали офіційно чоловіком та дружиною. Цікаво, що все пройшло таємно, тому крім рідних і близьких друзів ніхто нічого не знав.

Сергій Притула з дружиною Катериною

Притула зізнається, що війна дуже вплинула на стосунки з його дружиною та навіть мамою. Постійні стреси, переживання й інші негативні емоції даються взнаки, тому важко зберігати спокій та гармонію. Конфлікти в його родині відбувалися доволі часто.

Чоловік розповів, що якось, приїхавши додому, зайшов у порожню хату. В цей момент зрозумів, що треба з цим щось робити. Особливо в такий час, адже необхідно цінувати кожні проведені моменти разом, а не витрачати на сварки.

З усією сім’єю було прийняте рішення. Якщо є якась ситуація, де погляди різняться, найрідніші не сваряться, а сідають за стіл переговорів. Цей спосіб дійсно спрацював, адже тепер Сергій та Катерина обговорюють абсолютно все, а всі образи давно зійшли нанівець.

Прикро, що інколи такі висновки приходять пізно, але краще зараз, чим ніколи. Тепер відсутні неповага, розмови на підвищених тонах, сварки. Разом тішаться хорошим новинам, радяться та розв’язують важливі питання.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?