Розірвала любовний трикутник: мама Сердючки Інна Білоконь зробила вибір між Данилко і офіційним чоловіком

Інна Білоконь відома артистка, яка все своє життя грає роль мами Вєрки Сердючки. Це головна та незмінна роль у її житті, адже майже все життя, вона є мамою Вєрки і вся країна знає її лише за цим амплуа.

Звичайно, коли спостерігаєш за стосунками між Андрієм Данилко та Інною Білоконь, можна сміливо подумати, що між ними не лише дружба, а ще й роман. Данилко самотній, талановитий та цікавий чоловік, та й Білоконь також доволі цікава і талановита жінка. А стосунки насправді між колегами дружні, навіть більш родинні.

Мама Вєрки Сердючки

Коли Інна та Андрій їздили раніше на гастролі, вони навіть спокійно могли жити в одному номері й це вважалося нормальним, бо вони друзі. Навіть колись в інтерв’ю Інна казала, що ніжні обійми та поцілунки не є чимось особливим, це просто прояв гарного ставлення один до одного. Та ось прихильники цього тандему не надто вірять в те, що між ними немає нічого крім дружби. Тому багато років парі приписували роман, до того ж доволі бурхливий.

Та згодом виявилось, що у Інни є чоловік та донька, і це дуже здивувало прихильників зіркового тандему, адже Білоконь ніколи не розповсюджувалась про своє особисте життя. І факт про міцну родину зміг навіть шокувати глядачів. Тож, саме тоді чутки про стосунки Андрія та Інни трохи вщухли.

Родина Інни

Чоловіка мами Сердючки звуть Олег, про нього мало що відомо, але є інформація, що у родини є власний бізнес. Вони займаються розводом собак, Хаскі та Овчарок, які завжди є досить популярними серед бажаючих завести домашнього улюбленця. Але бізнес та все життя Олега й Інни базується у Полтаві. Там же живе й дочка Білоконь, яку жінка часто показує на своїй сторінці в instagram.

Тож, якщо Білоконь вдалося влаштувати своє особисте життя попри шалений графік, то Андрію ні. І досі інколи ширяться чутки про роман між ними, проте свій вибір жінка зробила багато років тому.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?