Ніякий він не Віктор Павлік: яке справжнє прізвище з народження має чоловік Катерини Репяхової

Народний артист України, відомий співак Віктор Павлік насправді має інше прізвище з народження. Поговоримо про життя зірки та дізнаємося факти з його біографії.

Кумир багатьох українців має чимало життєвого досвіду та багажу знань, який отримав за роки активної діяльності. Народився 31 грудня 1965 року в невеличкому місті Теребовля, що на Тернопільщині.

Чоловік може пишатися собою, адже на такі здобутки навіть в улюбленій справі заслуговує далеко не кожен. Закінчив Київський національний університет культури та мистецтв з червоним дипломом, отримав багато подяк, грамот, нагород за творчість. У 1999 році надано почесне звання Народного артиста України. Приємно усвідомлювати, що життя прожите недаремно.

Віктор Павлік показав, як виглядала його зачіска
Віктор Павлік

Відомо й те, що насправді Віктор ніякий не Павлік, а Павлик. Саме таке прізвище з народження отримав український співак.

Нагадаємо, що зараз перебуває у шлюбі з концертною директоркою Катериною Репяховою. Офіційно статус чоловіка та дружини отримали в червні 2020 року. Через рік на світ з’явився спільний синочок, якого назвали Михайлом.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з синочком

Проте це не єдині стосунки, які були у Віктора. Окрім Катерини, мав ще трьох жінок, які подарували йому дітей. Перша дружина, на ім’я Лідія народила первістка Олександра, який увібрав таланти батька й брав участь у багатьох шоу талантів.

Другою дружиною стала Світлана, яка народила чоловіку доньку Христину. Дівчина не любить зайвої уваги та публічності. Має синочка.

Третьою офіційною обраницею була Лариса Созаєва. Цей шлюб для Віктора виявився найдовшим – понад 20 років сімейного життя. Від цієї жінки з’явився син Павло, який на жаль, не впорався з раком та помер у 2020 році.

Попри все, чоловік радіє кожному дню, виховує дітей від різних шлюбів, продовжує працювати та має надію прожити з Катериною довге, щасливе життя разом.

Схожі статті

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.