Відгуляли гучне весілля і одразу ж стали батьками: історія кохання Володимира і Олени Зеленських

Яскраве президентське подружжя має свою історію кохання. Пара доводить, що з кожним роком можна сильніше кохати свою половинку і не уявити своє життя без неї.

Президентське подружжя не раз доводило, що ніякі життєві труднощі не стануть на заваді справжньому сімейному щастю. Неймовірні люблячі погляди, слова підтримки, спільний вихід на публіку – завжди демонструють, як сильно кохають одне одного Володимир та Олена.

Історія цього світлого кохання розпочалася ще в шкільні роки, коли дівчина перейшла навчатися до гімназії, в якій вже перебув майбутній чоловік. Володимир зізнається, що це було кохання з першого погляду. Олена змогла відразу зайняти місце в його серці й ніяк не виходила з голови в молодого парубка.

Проте жінка не спішила відповідати взаємністю. Навіть зізналася, що не пам’ятає першу зустріч. Володимир завжди користувався популярністю, був яскравим, якого знали всі, тому якщо десь було голосно – Олена Кияшко точно знала, що там буде Зеленський.

Романтичні стосунки пари почали розвиватися після закінчення школи. Ба більше, коли Володимир почав показувати залицяння Олені це не дуже їй подобалося, адже перебувала у стосунках з іншим хлопцем. Але цікаве спілкування, спільні інтереси, однакова музика переконали у зворотному.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

Президент України розповів, що завжди міг знайти підхід до будь-яких дівчат, але з Оленою все було по-іншому. Ця дівчина була особливою. Не підпускала до себе, чим тільки підігрівала інтерес Володимира.

Дав справжній виклик самому собі, аби завоювати таку леді. Потім зрозумів, що по вуха закохався й ця жінка точно стане його єдиною. Так і сталося. Пара зустрічалася цілих 8 років, а офіційно чоловіком та дружиною стали у 2003-му. Через рік з’явилася на світ прекрасна донечка Олександра, а у 2013 році народився син, якого назвали Кирилом.

Сім’я Зеленських

Без кохання – життя неможливе. Воно здатне давати нам крила, сили, навчити підійматися з колін, отримувати приємні емоції та щастя на все життя. Володимир та Олена Зеленські справжній приклад, якою має бути любляча сім’я.

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.