“Потрібен час, щоб зрозуміти, хто є хто”: Христина Горняк натякнула на конфлікт з екс-чоловіком Остапчуком

Христина Горняк стала дуже відомою особистістю завдяки шлюбу з теле-зіркою та шоуменом Володимиром Остапчуком. Оскільки роман пари почався дуже гучно та й завершився так само.

Донедавна Христина була дружиною Володимира Остапчука, який підкорив серце жінки ще перебуваючи у процесі розлучення зі своєю першою дружиною Оленою Войченко. Тоді особисте життя Володимира стало дуже зацікавити публіку, яка полюбляє такі подробиці з життя селебріті та залюбки обговорюють ці теми.

Христина Горняк

Стосунки Христини та Володимира почалися неймовірно романтично і понад два років в їхніх відносинах була присутня романтика та ідилія, яку вони транслювали у своїх особистих блогах. Але згодом, вогник у відносинах згас та у пари почався не дуже легкий період, який привів до розлучення.

Зараз Горняк живе своїм новим життям в Австрії, там жінка винаймає квартиру та продовжує працювати. А також дуже активно веде свій особистий блог в соцмережі instagram. Там жінка розповідає про своє життя та відповідає на питання своїх підписників.

Так, днями вона виклала дуже дивну історію, яка збентежила шанувальників Христини.

“Вчора я емоційно померла і воскресла, неочікувано, але це мало статися”

Сторіс Христини

Тоді ця новина дуже налякала підписників Христини, і далі жінка не пояснила, що з нею сталося. Та згодом жінці поставили питання щодо тих слів. І Горняк знову не пояснила, що сталося, але натякнула на конфлікт з Остапчуком.

“Фінальний акорд. І найбільше в тій ситуації для мене важлива моя кінцева реакція і рішення. А далі як доля вирішить, та інша сторона конфлікту. Я собою пишаюся і це головне. І як би не було, усім сторонам ситуації бажаю всього найкращого. Люди цікаві й інколи потрібен час, щоб зрозуміти хто є хто” – написала Горняк.

Відповідь Горняк

Тож, імовірніше, що в Остапчука з Христиною почався складний період розв’язання остаточних питань, які залишились між ними після розлучення.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?