Відомого скандаліста Філіпа Кіркорова хочуть позбавити розкішного будинку у США: “Не має права приїжджати”

Відомий та раніше популярний співак Філіп Кіркоров своїми скандалами та публічними конфліктами продовжує закопувати свою кар'єру. Тому, його вже не хочуть бачити в багатьох країнах світу.

Кіркоров раніше був справжньою зіркою, його пісні співали всюди, його поважали як артиста і як людину, з ним хотіли зробити колаборацію багато артистів, оскільки він дійсно був незвичайно талановитим та свідомим. Його творчість любили в багатьох країнах.

Філіп Кіркоров

Проте поведінка Філіпа останні років 10 змушує його прихильників сумніватися в його адекватності та психічному здоров’ю, оскільки його конфлікти стали переходити межу. Він нападає на журналістів, колег, хамить учасникам шоу, де є суддею. І це все каже про те, що він неадекватно реагує на все, що відбувається навколо нього. До того ж Кіркоров дуже різкий у своїх словах і йому все одно, на адресу кого і що казати.

Тож, в артиста репутація точно вже остаточно зіпсована, а ось ще більшу ненависть він накликав на себе через свою позицію у війні, тобто, підтримку росії та правління своєї країни. Тож, тепер Кіркорова не хочуть бачити на виступах у багатьох країнах світу.

Наприклад, у США у нього є розкішний будинок, в який він час від часу літав на відпочинок. Та зараз населення Америки категорично не хоче бачити Кіркорова на території своєї країни та вимагають заборонити йому прилітати до Америки й позбавити його права володіти будинком.

Філіп Кіркоров

Тож, поки невідомо, що буде з володінням Кіркорова, але жителі Маямі налаштовані серйозно, бо співак дійсно може бути небезпечним для суспільства. І навіть є підозри, що він приймає наркотичні або седативні препарати, які діють для нього як агресор. Тому, щоб дізнатися, що буде далі з будинком Кіркорова, варто слідкувати за новинами.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.