В Європі все не те: колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк поділилася, в якій країні планує жити

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк любить подорожувати й часто ділиться новими світлинами у своєму Instagram. Розповіла, в якій країні планує жити надалі. Деталі в нашій статті.

Христина Горняк ніколи не була публічною особистістю, допоки не зустріла шоумена, відомого телеведучого країни Володимира Остапчука. Після розлучення з колишньою Оленою Войченко майже відразу поринув у нові стосунки з жінкою.

У 2020-му році закохані вирішили побратися. Будували сімейне гніздечко, мали цілі на спільне життя, проте сталося не так, як планувалося. У 2022-му стало відомо про офіційне розірвання шлюбу, а найцікавіше те, що причину колишня подружня пара вирішила не повідомляти.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Життя продовжується, кожен йде своєю дорогою, працює, мріє та розвивається. Проте ходять чутки, що ця історія з розлученням ще не завершена, адже у своєму Instagram Христина натякнула на нові проблеми та конфлікт. Чи пов’язаний він напряму з Остапчуком поки невідомо. Особистим життям бажає не ділитися, але гадаємо, що є таємничі залицяльники, яким жінка імпонує.

В якій країні планує жити Христина Горняк?

У своєму Instagram-блозі поділилася відповіддю на питання від підписників, де планує проживати, адже відомо, що знаходиться в Австрії, але часто повертається до рідного Києва.

За словами Христини, вона нічого не хоче змінювати, тому планує жити на дві країни, як і зараз. До вересня такий план, тому зробила нотаріальне заміщення і спокійно може подорожувати.

Христина Горняк у своєму Instagram

Розповіла, що у Відні їй добре, спокійно, затишно, як удома.Тому поки ситуація в рідній Україні не зміниться – вважатиме два міста своїми домівками.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.