Арсен Мірзоян розповів правду про стосунки Олега Винника з жінками: таємна дружина Таюне все знає і мовчить

Відомий український виконавець Арсен Мірзоян вперше розповів про своє враження від творчості Олега Винника, який свого часу виступав у нього на весілля.

Безумовно, Олег Винник користується неймовірною популярністю у жіночої аудиторії. Фанаток артиста називають “вовчицями”, а самого виконавця їхнім “повелителем”. Подейкували, що саме у зв’язку з цим Олег не поспішає розкривати особистість своєї дружини, і взагалі не зізнається у тому, що одружений.

Арсен Мірзоян розповів правду про стосунки Олега Винника з жінками

Олег Винник одружив Тоню Матвієнко і Арсена Мірзояна
Арсен Мірзоян розповів правду про стосунки Олега Винника з жінками

Втім, пресі таки вдалося дізнатися, що насправді повелитель вовчиць перебуває у шлюбі зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко. Неймовірної вроди та таланту жінка завжди знаходиться трохи ближче до артиста на сцені і завжди знаходиться з ним поза нею.

Втім, любов жінок до Олега відчувають не тільки сам співак та його благовірна. Нещодавно у друга героя нашої статті Арсена Мірзояна спиталися, чи відчуває він любов фанаток. У відповідь артист порівняв себе саме з головним вовком країни.

Олег Винник
Арсен Мірзоян розповів правду про стосунки Олега Винника з жінками

“Ні. У мене творчість не така, щоб це відчувати. Це, можливо, Олег Винник відчував, бо в нього там і пісні розгорнуті до жінок: “Беріть мене, ось я”, – зізнався виконавець.

Примітно, що свого часу Винник навіть зізнавався у тому, що шанувальниці при зустрічі збивають його з ніг. Тому на вулицях він з’являється дуже обережно.

Нагадуємо, Олег Вінник після 24 лютого опинився за кордоном. Виконавець, за офіційною версією, лікується в Німеччині. Діагноз співака поки що не озвучується, але раніше з’являлася інформація про проблеми з горлом. Тим часом Арсен Мірзоян, у якого Олег колись виступав на весіллі, покидав Україну лише у рамках благодійних заходів, а тому поїздки закордон були дуже короткотривалі.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.