«Схожа на Троцького»: Юлія Тимошенко змінила імідж

Останнім часом політикиня віддавала перевагу більш строгому іміджу.

Відома політикиня, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко у понеділок з’явилася на засідання погоджувальної ради парламенту з новою зачіскою.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

На відео з Верховної Ради можна побачити зміни в іміджі Тимошенко. Останнім часом політикиня надавала перевагу більш строгому іміджу – вона носила зібране в хвіст пряме волосся.

Цього разу 59-річна Тимошенко вирішила бути романтичнішою і прийшла зі злегка завитими локонами. А також лідерка «Батьківщини» змінила окуляри: тепер це вінтажна модель з круглою оправою. Дехто в соцмережах висловив думку, що Тимошенко ще й зробила пластичну операцію — збільшила губи та зробила підтяжку обличчя.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

На світлинах відомого фотографа Яна Доброносова можна побачити, що важливим елементом нового “лука” політикині стали елегантні туфлі на високих підборах.

Фото Яна Доброносова
Фото Яна Доброносова

Журналісти вирішили дізнатися, кому належить авторство нового стилю Юлії Тимошенко. Прессекретарка політикині Марина Сорока заявила, що “Юлія Володимирівна сама собі стиліст”.

Користувачі соцмереж активно обговорюють зміну в зовнішності Тимошенко.
Деякі пишуть, що Тимошенко виглядає чудово для свого віку, інші жартують з нового лука політикині.

Коментарі користувачів соцмереж
Коментарі користувачів соцмереж

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.