|
18.03.2023 10:03

Покинула Україну: переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька розповіла, в якій країні знаходиться

Автор: Юлія Ящук

Так, у своєму блозі в Instagram модель із задоволенням ділиться подорожами, новинами з життя, захопленнями, цілями та бажаннями.

Нещодавно відверто розповіла, що планує жити на дві країни. У Польщі, де знайшла нові апартаменти для життя та в Україні, адже це її рідна домівка і душа невимовно проситиметься додому.

Відомі й ще одні цікаві деталі, де знаходиться на цей час. У своїх Instagram-stories показала світлину валіз та доповіла, що приїхала до ще однієї неймовірної країни, а саме в Німеччину погостювати до рідної тітки. Блогерка відпочила, пізнавально провела час та забула про буденні справи.

Катерина Лозовицька розповіла, в якій країні зараз знаходиться

Робота, нові можливості, знайомства та подорожі – здатні повертати нас до нормального життя та радіти кожному новому дню.

Нагадаємо, що свою аудиторію підписників та популярність здобула завдяки проєкту про кохання “Холостяк-12”. Телешоу такого формату не раз доводили, що знайти свою долю можливо. Головне слухати себе, свої почуття та власні бажання.

Катерина Лозовицька

Алекс Топольський зробив вибір серцем на користь Катерини Лозовицької, адже побачив в ній ту стабільність у відносинах, теплоту, щирість, якої в нашому світі дуже не вистачає. Прикро, що після проєкту стосунки не склалися, але це не означає, що на цьому кінець. Попереду у кожного нова сторінка їхнього життєвого шляху, з іншими людьми та цікавими знайомствами.