У родині Софії Ротару траур: син легенди естради повідомив про важку втрату і не стримав емоцій — “Як же так”

Син знаменитої української естрадної виконавиці Софії Ротару Руслан Євдокименко повідомив про смерть своєї тещі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, у Софії Ротару досить велика родина. Єдиний син Руслан привів у сім’ю кохану невістку Світлану та подарував зірці двох онуків Соню та Анатолія. Також у легенди естради до 17 березня була сваха.

Так, нещодавно Руслан Євдокименко повідомив про те, що його теща, матір його дружини Світлани Людмила Білоусова померла.

У родині Софії Ротару траур

У родині Софії Ротару траур

Сваха Софії Михайлівни була не публічною людиною, однак її неодноразово можна було помітити на сімейних знімках, які публікувалися самою артисткою, її сином та онуками. Між жінками завжди були доброзичливі та гармонійні стосунки. Про це свідчить численні свята, які вони проводили разом.

Свого чоловіка Людмила втратила так само давно, як і Софія Михайлівна. Благовірний покійної помер не своєю смертю ще на початку стосунків Світлани та Руслана Євдокименко.

Судячи з усього, смерть настала раптово, адже онучка Людмили Білоусової Соня Євдокименко рушила у тур Європою і, судячи з усього, зовсім не очікувала, що їй доведеться його перервати через похорони.

У родині Софії Ротару траур

Софія Михайлівна поки що ніяким чином не коментує втрату, яку понесла її родина. Варто відмітити, що артистка завжди дуже важко переживає подібні події, а тому на реакцію від неї можна і не дочекатися. Тим часом онуки покійної Соня та Анатолій також дотримуються дуже стриманої лінії поведінки і поки що нічого не говорять. Єдиним, хто публічно відреагував на втрату був зять Людмили Білоусової Руслан.

Де саме знаходилася жінка на момент відходу невідому, адже покійна могла бути евакуйована. Відомостей про прощальну церемонію та похорони також немає.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.