“Дуже порожньо”: Лілія Ребрик досягла бажаного та виїхала з міста – де та з ким знаходиться зірка

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик поділилася новиною, що зараз перебуває в Миколаєві. Яка ціль візиту? Чому без чоловіка Андрія Дикого? Всі деталі в нашій статті.

Харизмі, таланту та красі цієї особистості можна тільки позаздрити, адже зірка телебачення займається далеко не однією творчою нішею. Вдало поєднує ранкові знімання на телеканалі “Україна”, виступи в театрі у різних куточках нашої країни, захоплення танцями та багато іншого.

Лілія Ребрик

Так, на у своєму блозі в Instagram Лілія Ребрик розповіла, що знаходиться в Миколаєві. Відомо, що з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, місто неабияк постраждало. Теледуча приїхала для того, аби зняти матеріал для проєкту “Дочекаюсь”, який транслюють на каналі “Дом”.

Чуттєва історія двох сестер, які не бачилися понад рік нарешті зустрінуться. Війна роз’єднала багатьох українців, проте віримо, що всі найрідніші знову будуть разом. Такі щирі, теплі та непідробні емоції зможете побачити у нового випуску проєкту.

Лілія Ребрик розповіла про знімання в Миколаєві

Лілія Ребрик, прогулюючись вулицями Миколаєва, поділилася своїми враженнями. За словами жінки, це місто порожнє, наче пусте, хоча раніше буяло життям. Всі кудись поспішали, їздили на роботу, займалися дозвіллям та просто жили. Зараз все по-іншому. Проте не втрачає надії та вірить у світле та щасливе майбутнє.

Нагадаємо, що талановита зірка телебачення не тільки прекрасна кар’єристка, а й турботлива мама, любляча дружина танцюриста Андрія Дикого. Відомо, що пара виховує двох неймовірних донечок: Діану та Поліну. До речі, старша Діанка дуже схожа на зіркових батьків, адже увібрала в себе акторський талант й танцювальні здібності.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.