“Тільки не Кароль”: в мережі неочікувано відреагували на пошуки тренерів нового сезону “Голосу країни”

Днями продюсери вокального проєкту "Голос країни" повідомили про те, що розпочинають пошук нових талантів, а також поцікавилися, кого глядачі хочуть бачити в суддівських кріслах.

Як відомо, трансляція 12-го сезону вокального шоу “Голос країни” проходила неспокійно та спричинила скандал. Глядачі були незадоволені тим, що попри війну в Україні телеканали повернули в ефір розважальні програми. Серед аудиторії відчувалася значна різниця у думках, однак 12-й сезон безсумнівно зумів набрати рейтинги, інакше продюсери не наважилися б на зйомку 13-го.

Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни

Стало відомо ім'я переможця нового сезону Голос країни
Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни

Так, нещодавно стартували зйомки наступного сезону, і команда знаходиться в активному пошуку як талантів, які будуть боротися за звання найкращого вокаліста, так і наставників, які займуть свої місця у кріслах та будуть тренувати виконавців.

Відповідне повідомлення з’явилося на офіційній сторінці проєкту в соціальній мережі Instagram. Продюсер вирішили поцікавитися у фанатів шоу, кого вони хотіли бачити у тренерському складі. Примітно, що молодь здебільшого почала голосувати за MELOVIN.

Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни
Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни

Дехто забажав побачити у суддівських кріслах тих зірок, які вже там побували, а інші вразили своїм небажанням бачити Тіну Кароль. Примітно, що позаминулого року поп-діва повідомила, що завершує свою історію в даному проєкті і повертатися не планує. На той момент артистка пояснювала своє рішення тим, що збирається сконцентруватися на своїй творчості, а тому не буде зніматися у розважальних шоу, в яких активно брала участь останні 10 років.

Навколо цього рішення поп-діви ходило багато чуток. Особливо їх пов’язували з плітками про роман Тіни Кароль з власником телеканалу “1+1” Ігорем Коломойським.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.