“Поселив її у тризірковому готелі”: Оля Полякова розповіла про закордонний роман дочки Маші з юним бойфрендом

Знаменита українська співачка Оля Полякова дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про стосунки своєї дочки Маші, яка на даний момент проживає за кордоном.

Минулого року Олі Поляковій довелося пройти через безліч непростих речей, включаючи хейт на її адресу та на адресу її дітей. Дочки співачки Маша та Аліса на даний момент проживають за кордоном і навчаються в коледжі та елітному інтернаті відповідно.

Ольга Полякова і діти
Оля Полякова розповіла про закордонний роман дочки Маші

Життя у Великобританії просто не дається, але дівчата ще й вимушені читати коментарі з великим вмістом критики їхньої поведінки.

Оля Полякова розповіла про закордонний роман дочки Маші

Особливо дана проблема зачепила саме Машу, з якою глядач досить добре знайомий. Пік хейту відбувся, коли дівчина рушила разом зі своїм бойфрендом до Парижу.

Нещодавно Оля Полякова дала ексклюзивне інтерв’ю для Раміни Есхакзай, в якому розповіла про своє ставлення до того, що сталося, а також поділилася інформацією про роман дочки, який залишився поза кадром.

” 10 мільйонів людей виїхало, а хейтять тільки мою Машу! Ну що це таке!? Майте клепку! Треба розуміти, який це сильний стрес і травма для дітей. В неї є хлопець, який купив квитки, повіз її в Париж. Поселив її у тризірковому готелі. Кажу: “Чого ти не зняла оце. Чого ти не зняла, що ви не в палаці Букінгемському знімали апартаменти? А на… Чого ти показуєш тільки Ейфелеву башню, тільки красоту? Покажи, як є все насправді, може вони не будуть так хейтити?”. Чому вона повинна виправдовуватися? Потім вона написала пост, за який її захейтили, але я правда теж після цього їй надавала, про те що вона хоче жити, а не виживати. І має право!”, – зізналась артистка.

Варто відмітити, що жорсткій критиці піддалася і фотографія дівчини під час поцілунку з її бойфрендом. Однак, про даний кадр в інтерв’ю не дискутували.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.