МастерШеф. Професіонали 4 сезон 6 випуск від 18.03.2023: хто покинув проєкт – “Зірку спіймав. Пора додому”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 6 випуску від 18.03.2023. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників поїхав додому на цей раз.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 6 випуску від 18.03.2023 вже відомо. Раз з кулінарного проєкту пішов Олександр. Чоловік не впорався з завданням, був вимушений одягнути чорний фартух, а після провалився і в цьому конкурсі.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

На цей раз усіх кулінарів чекали досить неочікувані конкурси. Учасники мали створити страви, виходячи з наданої їм назви. Однак таких страв насправді не існує, тож уся відповідальність лягала на фантазію кухарів.

Цікаво, що деякі назви мали посилання на жарти в інтернеті, які розповсюдилися під час повномасштабної війни, тому глядачу на даний момент дуже близькі по духу.

Дуже велика кількість учасників відверто не впоралися з завданням, а тому глядачі навіть не здогадувалися, кого на цей раз судді можуть відправити додому. Зокрема більшість підозрювала, що з шоу вилетить Юля з Одеси. Однак, ця думка мала популярність через антипатію деяких користувачів до учасниці.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Також фанати впевнені, що учасник Антон потрапить у Суперфінал. Обговорення даної тези вже активно відбувається в соціальній мережі.

Примітно, що на цей раз учасники дуже доброзичливі активно спілкуються з користувачами мережі у коментарях під публікаціями на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram. Не дивлячись на активну критику, учасники багато жартують та чесно відповідають підписникам, що вони думають та як все відбувалося.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.