Ніяка вона не Саніна: яке прізвище з народження має подруга Кароль Юлія Саніна – факти з життя

Українська співачка Юлія Саніна має свої маловідомі факти з життя. Що приховує зірка? Яке прізвище з народження отримала? Цій відомій особистості присвячений наш матеріал.

Поціновувачі справжнього року давно стали фанатами гурту “The Hardkiss”, де Юлія Саніна постала ледь не обличчям та головною солісткою всієї банди. Ця дівчина дивує своїми яскравими та екстравагантними образами на сцені та в житті.

Цікаві факти з біографії

Майбутня зірка шоу-бізнесу народилася 11 жовтня 1990 року у Києві. Цікаво, що зростала у сім’ї музикантів, а тому сама захопилася вокалом.

Вперше змогла продемонструвати творчий талант у трирічному віці, де заспівала на сцені з ансамблем, яким керував її тато. У шкільних роках виконувала різні пісні в дитячих групах та навіть сольно.

Також ніяка вона не Саніна, як ми звикли чути та сприймати, а Головань. Саме це прізвище отримала з народження, але для творчості згодом взяла псевдонім.

Юлія Саніна зі сміливим чорним покриттям
Юлія Саніна

Відомо, що фронтвумен заміжня. З майбутнім чоловіком познайомилася, бувши журналісткою, на одному з телеканалів. Саме з продюсером Валерієм Бебком у неї розпочалася нова сторінка в її життєписі та кар’єрі. Створили власний гурт “The Hardkiss”, пишуть самостійно пісні та активно розвиваються. Попри захоплення вокалом, артистка здобула освіту фольклориста, філолога. Але це не завадило досягти мети та бажаних цілей.

У 2016 році зайняла одне із суддівських крісел на співочому талант-шоу “Х-Фактор”, де стала справжньою наставницею та прикладом для всіх учасників.

Для своїх прихильників змогла відкритися ще з іншого, позитивного боку після участі в проєкті “Танці з зірками” у 2020 році. Партнером, хорошим другом та підтримкою став Дмитро Жук. З кожною новою хореографією відкривала свою душу, щирі емоції та почуття.

Схожі статті

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.