Ще одна зрадниця: що відомо про життя зіркової ведучої “Орла і Решки” Жанни Бадоєвої

Яскрава представниця головного шоу про подорожі "Орла і Решки" Жанна Бадоєва зайняла мовчазну позицію у війні та прийняла рішення жити на території російської федерації.

Її краса зачаровувала й ставала прикладом для мільйонів телеглядачів, а розповіді про країни світу налаштовували на віртуальні подорожі різними континентами. Яке розчарування та потрясіння Жанна Бадоєва принесла своїм прихильникам з України, коли зайняла таку байдужу позицію.

Віддані артисти, які вважають себе справжніми патріотами збирають кошти для ЗСУ, допомагають всім постраждалим та ведуть свій інформаційний фронт у своїх соціальних мережах. На початку повномасштабного вторгнення, Бадоєва намагалася демонструвати свою схвильованість за всі події, що відбуваються, але так і не наважилася назвати речі своїми іменами.

Чому Жанна Бадоєва мовчить про війну
Жанна Бадоєва мовчить про війну в Україні

Зараз Жанна продовжує жити на території росії, спокійно подорожує віддаленими куточками світу та навіть з’явилася на одному з російських телеканалів, де стала вести продовження свого шоу “Життя інших”.

Свою популярність, прихильників та місце на телебаченні отримала завдяки прем’єрі українського шоу “Орел і Решка”, але бачимо, що жінка зрадила Україну і вибір свій давно зробила.

Нагадаємо, що Жанна Бадоєва на початку війни зникла із соціальних мереж, аби уникнути  хейту та невдоволення у свою адресу. Проте зараз бачимо нові світлини з подорожей, яскраве, світле та безтурботне життя. Імовірніше за все, її не хвилює доля України та всього народу.

Колишній чоловік зірки Алан Бадоєв навпаки зайняв тверду позицію, що повністю підтримує нашу неньку та жалкує, що колись мав співпрацю з артистами, які стали на бік росії.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.