Українське сало з картоплею: Суперблондинка Оля Полякова показала, чим любить ласувати на ніч – а фігура?

Суперблондинка Оля Полякова – яскрава, епатажна та сучасна представниця українського шоу-бізнесу. Відомо, що крім музичного дару, має непогані здібності кухаря. Чим любить ласувати на ніч? 

Так, на своїй сторінці в соціальні мережі Instagram показала, що вміє не тільки бути кар’єристкою, а й справжньою господинею на кухні. Цікаво, що жінка полюбляє звичайні, типові українські страви, без зайвого пафосу та фальші.

Оля Полякова поділилася своєю вечерею

На вечірню трапезу Оля вирішила приготувати традиційну смажену картоплю з цибулею та додати атрибут української кухні – апетитне сало. Кожен патріот своєю Батьківщини знає, що наш народ не може уявити свого життя без страв з сала.

Оля Полякова поділилася своєю вечерею

Впевнені, що підписники оцінили такі старання співачки, адже виглядало все апетитно та гадаємо ще й неймовірно смачно. Ніщо не може зіпсувати таку прекрасну фігуру Полякової. Довгі та стрункі ніжки, тоненька талія, привабливі форми, які вона майстерно демонструє в кожному новому образі  – це неодноразово доводили.

Нагадаємо, що Оля Полякова досягла бажаних висот в житті. Має улюблену роботу, стала прекрасною дружиною бізнесмена Вадима Буряковського та мамою двох доньок, які окремо проживають від батьків в Лондоні.

Оля Полякова з чоловіком та дітьми

Цікаво, що 18-річна Маша йде шляхом зіркової матусі, прагне стати відомою співачкою та збирати стадіони прихильників на своїх концертах. Робить перші кроки для досягнення цілі. Заснувала власний гурт “Шви”, який на деякий час припинив свою діяльність через війну в Україні та навчається в престижному музичному виші Великої Британії – Bmus. Молодша Аліса продовжує вчитися в школі.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.