Проводить час з дітьми, а коли свої? Настя Каменських розповіла про свою вагітність від Потапа – зовсім скоро

Настя Каменських та Олексій Потапенко стали найбільш обговорюваною парою у світі українського шоу-бізнесу. Подружжя давно проживають в офіційному шлюбі, але діточок все ще не мають.

Співачка неодноразово давала нові приводи для чуток про свою вагітність, адже хочемо зазначити, що фігура зірки дуже часто змінюється, тому прихильники завжди з нетерпінням чекали на підтвердження своїх здогадок. Проте артистка вирішила сама розставити всі крапки над “і” та розповісти про свою вагітність.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, довгий час українська співачка перебувала в Іспанії. Звичайно, що тоді ніхто не міг подумати, що на рідну Батьківщину припаде скільки важких випробувань. На чужині не засиділася і повернулася додому продовжувати творчу діяльність.

Настя зізнається, що почала не реагувати на всі плітки про імовірну вагітність, але це наскільки стало обговорюваним питанням, що наважилася нарешті розповісти усю правду. За словами жінки, вона майже 10 років “народжує” з припущень її прихильників.

Каменських дуже вдячна за те, що всі з нетерпінням чекають на поповнення в її родині, але наголосила що наразі не вагітна. Якщо ця знакова подія нарешті станеться – фанати дізнаються про це найпершими. Відверто розповіла, що чутки про материнство швидко розходяться через набрану нею вагу, адже війна, стрес та втома дуже впливають на організм, проте пообіцяла це виправити та повернути свою форму, коли це буде потрібно.

Потап і Настя Каменських
Настя Каменських з чоловіком Потапом

Зіркове подружжя наголосило, що вони хочуть дітей, але всьому свій час. Все в цьому житті приходить у потрібний момент, тому будемо чекати на радісну новину про появу малюка в сім’ї Насті Каменської та Олексія Потапенка.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.