Надя Дорофєєва після конценту опинилася в лікарні, а Кацурін ніяк не підтримав – хіба це справжнє кохання?

Відома українська співачка Надя Дорофєєва збентежила своїх прихильників новиною, що знаходиться в лікарні через погане самопочуття. Що насправді сталося з артисткою? Всі деталі в нашій статті.

Так, у своїй соціальній мережі Instagram Надя Дорофєєва поділилася світлиною, де лежить на лікарняному ліжку. Нещодавно вона скасувала свій концерт у Луцьку, імовірно ще тоді, здоров’я її неабияк турбувало. Вона налякала відданих підписників новиною, що геть зовсім опинилася під крапельницею.

Надя Дорофєєва поділилася, що опинилася в лікарні

Причину та всі деталі поганого самопочуття співачка поки не повідомила. Відомо, що знаходиться під пильним наглядом лікарів, які призначили їй курс лікування. Необхідно вводити препарати з вмістом певних вітамінів для швидкого одужання.

Проте наразі бачимо, що Наді Дорофєєвій стало значно краще. Зірка почала ходити та навіть похизувалася новою світлиною у дзеркалі. Прихильники зраділи цьому. Дуже чекають якнайшвидшого одужання улюбленої музичної виконавиці та повернення її на сцену, адже благодійний тур “Сенси” українськими містами ще не завершився.

Нова світлина співачки

Нагадаємо, що після розлучення зі співаком Володимиром Дантесом, Надя поринула у нові стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Дівчина неодноразово отримувала хейт та невдоволення від інших. Її звинуватили, що вона стала розлучницею між іншою сім’єю, проте відомо, що Міша теж офіційно розірвав шлюб з колишньою дружиною Дашею.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Продовжує розвиватися у творчій діяльності, виступати на благодійних концертах всією Україною. Улюблена справа, музика, хобі, кохання – здатні повертати до нормального життя улюбленицю мільйонів.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.