45-річна Камалія вперше розповіла про свою онкологію та зізналась, що спровокувало рак: “Усі штори закриті”

Найбагатша співачка України Камалія вперше зізналася про те, що перехворіла на онкологію. Коли це сталося та чому артистка не говорила про рак раніше?

З початку повномасштабної війни в Україні Камалія приголомшила користувачів мережі рівнем свого патріотизму. Не дивлячись на небезпеку та можливість виїхати, артистка відправила свою сім’ю до Великобританії, а сама залишилася чекати на ворога у себе вдома. Які б важкі часи не переживала Київщина в лютому та березні минулого року, артистка продовжувала стояти на своєму, і чоловік з великимми складнощами таки зміш вмовити її повернутися до дітей.

Камалія вперше розповіла про свою онкологію

Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном
Камалія вперше розповіла про свою онкологію

Любов співачки до своєї батьківщини вразила не тільки українців, але й іноземних журналістів. Нещодавно Камалія повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що дала інтерв’ю, і в ньому артистка розповіла про те, що пережила рак лімфатичних вузлів.

Даний досвід артистка майже ніколи не обговорювала з пресою. Про період перенесеної онкології артистка не розповіла, але натомість стала відома першопричина — близьке проживання до Чорнобильської зони.

У статті йшлося і про те, як виконавиця живе в евакуації під час війни. Мовляв, разом з родиною майже не знаходиться, а постійно гастролює. Звісно, до Києва артистка приїжджає регулярно. Не тільки щоб побачити свою матір, побувати вдома, але для того, щоб зустрітися зі своїми улюбленцями, які на неї з нетерпінням чекають у конюшнях.

Як відомо, Камалія обожнює своїх коней, активно займається спортом і після деокупації Київщини поховала декілька своїх улюбленців. Більша частина тварин проходила реабілітацію через важкий стан здоров’я.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?