45-річна Камалія вперше розповіла про свою онкологію та зізналась, що спровокувало рак: “Усі штори закриті”

Найбагатша співачка України Камалія вперше зізналася про те, що перехворіла на онкологію. Коли це сталося та чому артистка не говорила про рак раніше?

З початку повномасштабної війни в Україні Камалія приголомшила користувачів мережі рівнем свого патріотизму. Не дивлячись на небезпеку та можливість виїхати, артистка відправила свою сім’ю до Великобританії, а сама залишилася чекати на ворога у себе вдома. Які б важкі часи не переживала Київщина в лютому та березні минулого року, артистка продовжувала стояти на своєму, і чоловік з великимми складнощами таки зміш вмовити її повернутися до дітей.

Камалія вперше розповіла про свою онкологію

Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном
Камалія вперше розповіла про свою онкологію

Любов співачки до своєї батьківщини вразила не тільки українців, але й іноземних журналістів. Нещодавно Камалія повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що дала інтерв’ю, і в ньому артистка розповіла про те, що пережила рак лімфатичних вузлів.

Даний досвід артистка майже ніколи не обговорювала з пресою. Про період перенесеної онкології артистка не розповіла, але натомість стала відома першопричина — близьке проживання до Чорнобильської зони.

У статті йшлося і про те, як виконавиця живе в евакуації під час війни. Мовляв, разом з родиною майже не знаходиться, а постійно гастролює. Звісно, до Києва артистка приїжджає регулярно. Не тільки щоб побачити свою матір, побувати вдома, але для того, щоб зустрітися зі своїми улюбленцями, які на неї з нетерпінням чекають у конюшнях.

Як відомо, Камалія обожнює своїх коней, активно займається спортом і після деокупації Київщини поховала декілька своїх улюбленців. Більша частина тварин проходила реабілітацію через важкий стан здоров’я.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.