51-річний Ектор Хіменес-Браво покинув молоду кохану та виїхав з України: на нього чекає інша жінка

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво розповів, що покинув Україну та рушив на свою батьківщину. Усі деталі в статті.

24 лютого 2022 року Ектор Хіменес-Браво опинився у Україні, в якій народився. Кулінар знаходився в Колумбії разом зі своєю сім’єю. Як стверджував зірка, він не виїжджав з України через тривогу перед війною, а просто здійснив заплановану поїздку, адже він дуже давно не бував вдома. Через декілька тижнів кухар з’явився в Польщі, а ще через деякий час повернувся в Київ.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво виїхав з України

Хоча спочатку кулінара сильно критикували через його “передбачливу втечу”, згодом Ектор довів, що є безстрашною та сміливою людиною і готовий підтримувати Україну, як свою другу батьківщину.

Ектор Хіменес-Браво виїхав з України

Матір зірки, звісно, про нього дуже хвилювалася. Востаннє жінка відвідувала Київ наприкінці 2021 року. За декілька місяців до повномасштабного вторгнення.

Нещодавно Ектор повідомив про те, що наважився знову поїхати в гості до рідних. Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав себе спочатку в аеропорту, а згодом ми вже в літаку.

Ектор Хіменес-Браво виїхав з України

“Не вірив, що скоро побачу рідних. Війна розділила світ на до та після. Мамі 76 років, ми вже бачили погані часи в Колумбії, коли там було небезпечно жити. На рахунок України думає, що я божевільний”

Судячи з усього, в Колумбію зірка рушив на одинці, адже розповідав про свою поїздку в однині. Про свою кохану зірка не розповів ні слова. Втім, немає сумнівів, що канікули автора не затягнутися надовго, і вже через декілька тижнів він знову опиниться в Україні, де його люблять та чекають фанати.

Схожі статті

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.