Екс-дружина Остапчука Христина Горняк зізналась у стосунках з одруженими чоловіками: “Продалась”

Христина Горняк почала цікавити українську публіку в той момент, коли почала зустрічатися з відомим телеведучим та шоуменом Володимиром Остапчуком ще за часи його розлучення.

Майже три роки тому Остапчук познайомився з нотаріусом Христиною Горняк, в яку закохався з першого погляду та не зміг пройти повз своїх почуттів. Але на той момент Володимир перебував у стані розлучення зі своєю першою дружиною Оленою Войченко, яка була налаштована не дуже позитивно та звинувачувала чоловіка в усіх своїх бідах.

Христина Горняк

Розлучення далося Остапчуку нелегко, адже колишня добряче змусила його понервувати. Річ в тому, що Олена звинувачувала шоумена у психічному відхиленні та прояві агресії, але медичного підтвердження такого факту у неї не було. Тому, жіночка активно ходила на всі можливі інтерв’ю, де могла розповісти свою версію подій. А ось коли в його житті з’явилась Горняк, то  у жінки з’явилось ще одне звинувачення на сторону чоловіка.

Та насправді мало хто вірив, що Остапчук може крутити роман бувши у шлюбі. І все так і було, Христина не змогла б будувати стосунки з одруженим. Це її принцип, через який вона вже точно не змогла б переступити. Тому, відносини Володимира і Горняк почалися вже толі, коли чоловік був майже вільним.

Та тепер й сама Христина потрапила в таку ж саму ситуацію, як колись Войченко. Нині вони з Остапчуком розлучені, але у чоловіка вже є нова та молода обраниця. А ось сама жінка тим часом живе в Австрії та намагається проводити свої будні з користю. Тому вона дуже часто спілкується з підписниками та відповідає на їхні питання.

Днями у жінки запитали, чи були у неї стосунки з заможними одруженими чоловіками, на що вона відповіла так:

“Не було, я влюбчива, але було коли кохання та почуття пропали, а стосунки ще деякий час продовжувалися. І я відчула себе дуже не ок. Ніби продалась” – відповіла жінка

Сторіс Христини

Також далі Христина зазначила, що й з одруженими чоловіками вона б собі стосунків ніколи не дозволить, бо це також принизливо, як і залежати від чоловіка матеріально, тому одружені та заможні  це табу.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?