Молодша дочка Ольги Сумської Анна вже встигла підкорити сцену театру: йде стопами зіркових батьків

Ольга Сумська народна акторка України зі світовим ім'ям, яка ще з юного віку підкорила український кінематограф та завоювала серця мільйонів глядачів, і Оля не єдина актриса у своєму роді.

Сумська народилась у родині акторів, тому й вона з самого дитинства почала займатися цією сімейною справою. Ольга багато вчилась та розвивала свій талант. Звісно дівчині допомагали батьки та старша сестра Наталя, яка теж пішла зірковою стежкою своїх батьків.

З роками Оля росла і її талант також розвивався, тому у 18 років вона зіграла легендарну роль Роксолани, яка принесла Олі зіркову славу та зробила її затребуваною актрисою українського кінематографа. Але ця зірковість не завадила жінці влаштувати своє особисте життя. Сумська була двічі заміжня, і від обох чоловіків вона народила дітей, а саме доньок, які так само захотіли бути акторками. Наприклад, старша дочка Олі Тоня Паперна вже є відомою актрисою, але свою кар’єру дівчина зробила у росії, де живе і зараз.

А ось молодша донька Аня Борисюк теж проявила бажання бути акторкою, але вона не хоче ставати відомою коштом своїх батьків та сестри, але поки Анна ще навчається акторської майстерності та має велике бажання реалізуватися як нова актриса українського кіно та театру. Тому за нових умов дівчина вже змогла дебютувати на сцені столичного театру.

Дочка Віталія Борисюка та Ольги Сумської дійсно має талант, і може зробити свою кар’єру завдяки праці та розвитку, а не через відомих батьків, які можуть легко зробити її відомою та затребуваною. Про це вона якось розповідала у ЖВЛ. Та насправді у театрі грати важче, ніж у кіно, і Аня почала свій шлях з найскладнішого, аби довести в першу чергу собі, що вона здатна продовжити рід акторів гідно.

Схожі статті

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.