Проникливі слова вдячності від Зеленського та вірші від Джамали: як Ліну Костенку привітали з 93-річчям?

19 березня легендарна українська поетеса Ліна Костенко відсвяткувала свій 93-й день народження. Як зірку літератури привітали президент та представники шоу-бізнесу?

Ліна Костенко — найвидатніша письменниця та поетеса, з якою українці мають можливість зустрітися, поспілкуватися та чий досвід можуть прийняти прямо тут та зараз. І цей подарунок долі громадяни України високо цінують. Зараз зірка української літератури є моральним авторитетом для своїх співвітчизників і це відчувається кожному тексті та повідомленні, які користувачі присвячують Ліні Василівні.

Як Ліну Костенку привітали з 93-річчям

Як Ліну Костенку привітали з 93-річчям

19 березня 2023 року Ліна Костенко відсвяткувала свій 93-й день народження. У цей день українські політики та знаменитості масово вітали поетесу, і кожен намагався зробити це оригінально та неповторно.

Володимир Зеленський оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до Ліни Василівни, за допомогою якого йому вдалося насправді розчулити аудиторію.

Віталій Козловський присвятив для іменинниці пісню, яку також оприлюднив на своєму акаунті.

Тим часом Джамала прийняла рішення публічно продекламувати вірші поетеси. І це в неї вийшло просто бездоганно.

Тим часом Святослав Вакарчук нагадав Костенко, наскільки вона важлива, легендарна та велична. І з цим неможливо не погодитися.

Не зміг пройти повз і мер Києва Віталій Кличко, який написав привітання до поетеси на своїй сторінці у Facebook.

З Днем народження Ліну Костенко привітав мер Києва Віталій Кличко.

“Дякуємо за ваш талант, незламність принципів, за вашу силу та шляхетність! Щасливий бути знайомим особисто”, — написав на своєму офіційному акаунті політик та спортсмен.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.