Оля Полякова порівняла себе з поп-дівою Тіною Кароль, яку вважають кращою за неї: “Ми різні”

Кожен артист має свою особливу манеру виконання, стиль та подачу, які й відокремлюють їх від натовпу та роблять справжніми зірками. В українському шоу-бізнесі таких зірок вистачає, і вони часто підпадають під порівняння.

Якщо брати двох топ-блондинок Олю Полякову і Тіну Кароль, то відразу зрозуміло, що вони надто різні, їх образ, амплуа, стиль виконання, подача своєї творчості, аудиторія та сенс пісень. Все це жодним чином не є схожим, адже у Полякової більш розважливий контекст пісень, а ось у Тіни лірика, яка може зачепити за душу.

Поп-діва Тіна Кароль

Проте кожна з них є справжньою зіркою української сцени. І кожна має своє власне звання, У Тіни – поп-діва, в Олі – Королева ночі. І навіть ці дрібниці вже пояснюють, що їхній репертуар не є схожим. Жінки навіть не схожі за темпераментом, Тіна більш спокійна та розсудлива, а Полякова більш жвава та голосна, там де є Оля завжди шумно. Тому, навіть не можна уявити, що ці дві легенди українського шоу-бізнесу можуть вийти разом на сцену.

Королева ночі Оля Полякова

Так, нещодавно сама Полякова вирішила прокоментувати різницю між собою й Тіною, та виявилось, що співачка думає, що вони та їхня аудиторія і творча діяльність є абсолютно різною.

“Якщо брати мене і Тіну. Ми дуже різні, В нас різна аудиторія і та люди, які ходять на Тіну Кароль, вони, мабуть, що половина з них, може прийти на Олю Полякову, а друга не прийде. Так само як і мої. Ми ділимо різні аудиторії. Я думаю, нам всім вистачить місця.Тому такої аж конкуренції, її не снує. А тим більше зараз, коли шоу-бізнесу немає” – висловила свою думку Полякова.

Думки Полякової

Тобто, виходить, що й самі артистки розуміють, що ділити їм нічого, і аудиторія у них зовсім різна, бо стиль виконання та написання пісень він також не схожий в артисток. Тому, коли сфера українського шоу-бізнесу знову почне набирати обертів, то жінки точно не стануть конкурувати за прихильність своїх слухачів, а просто почнуть працювати у два рази більше, аби знову повернути собі ті позиції, до яких вони змогли дійти до воєнного стану та скасування всіх концертів, окрім благодійних на території України.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.