Колишній Дорофєєвої Позитив згадав екс-дружину і розповів про свої нові стосунки: “Купаюся в романтиці”

Відомий український співак та друг продюсера Потапа Позитив останнім часом існує в інформаційному просторі як окремий артист та самостійна особистість, яка хоче самовираження та визнання.

Звичайно, перше, що цікавить аудиторію будь-якої відомої людини – це особисте життя. Слухачі та глядачі полюбляють знати всі подробиці, які є важливими та не надто важливими, адже життя зірок здалеку здається набагато цікавішим та насиченим, ніж власне. Тому в інтернет-просторі завжди вирують чутки, і вони не завжди є правдивими.

Позитив

Відомо, що Олексій багато років був одружений з подругою Насті Каменських Анною Завгородньою. Доля звела її у достатньо юному віці, коли вони могли закохуватися шалено та бездумно. Майже 10 років Аня та Олексій провели пліч-о-пліч. Вони разом розвивалися, зростали, набиралися життєвого досвіду, мудрості та росли над собою. Звичайно їхнім житті було багато гарних моментів, та й саме подружнє життя було насиченим, яскравим і дуже спокійним.

Кадри з інтерв’ю

Але згодом, вони переросли свої стосунки, і так буває в житті, це нормально. Люди змінюються, погляди, принципи – все це впливає й на ставлення до свого найближчого оточення. Та насправді, Позитив не з тих людей, які полюбляють афішувати події з особистого життя. Тому, коли їхні з Анею стосунки зазнали краху, чоловік мовчав. А ось Анна навпаки захотіла висвітлити розлучення на загал. І саме про це Олексій розповів у новому інтерв’ю з Сергієм Лиховодою на каналі “Розмова”.

Артист зазначив, що з колишньою він не підтримує зв’язок, але він знає, де вона та з ким. Дівчина тепер займається собою та не цікавиться життям екс-чоловіка. Та й сам Завгородній також немає зацікавленості в житті Анни.

“Я розійшовся з жінкою, і вийшло це публічно, бо вона цього захотіла, я цього не хотів та не зрозумів. Вона зняла відео та попередила мене за день, хоча можна було раніше. Але можливо вона так хотіла” – розповів Позитив.

Олексій про стосунки

Та якщо розлучення було гучним та публічним, то нові стосунки співак приховує дуже ретельно, бо не хоче повторити помилок з попередніх відносин і вважає, що це має бути тихим. Він щасливий, але ім’я своєї обраниці не розкриває. Втім Сергій Лиховода припустив, що це партнерка Позитива з “Танці з зірками” Юлія Сахневич, з якою, їм приписували роман ще за часів зйомок. Проте відповіді він чіткої не отримав.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.