Як себе почуває повелитель вовчиць Олег Винник за кордоном: ще довго не зможе вийти на сцену — деталі

Найбажаніший чоловік України талановитий співак Олег Винник став володарем жіночих сердець фактично з першої своєї появи на сцені. Тому, не дивно, що коли він різко зник з радарів за нього почали перейматися багато людей.

Олега можна вважати справжньою зіркою українського шоу-бізнесу, оскільки він не тільки дуже харизматичний чоловік, який вміє тримати аудиторію, а ще й талановитий співак, тембр якого може заворожити з перших секунд. За всі свої роки на сцені, він зміг зібрати коло себе справжню армію вовчиць, які готові заради нього на все.

Олег Винник

Спочатку своєї кар’єри Винника вважали холостяком, тому він притягував всіх жінок України. Але згодом стало відомо, що співак зразковий сім’янин, який одружився ще у студентські роки на своїй незмінній бек-вокалістці Таїсії. Саме вона народила йому сина Юліана, який з самого дитинства мешкає у Німеччині та немає жодного відношення до співочої діяльності. Хлопець професійно займається плаванням і навіть неодноразово вигравав змагання.

Тож, з цього витікає очевидна відповідь, чому Олег з дружиною поїхали лікуватися напередодні війни саме у Німеччину. Там в них влаштоване життя та рідний син. За кордон Олег поїхав ще перед повномасштабною війною, але не просто так, а лікуватися, бо стан Винника різко погіршився і він проходив довге лікування та реабілітацію.

Тепер відомо, що Олег має серйозні проблеми зі здоров’ям, які не дозволяють йому повертатися на сцену ще тривалий час, адже його організм слабкий. Проте артисту вже краще і він активно допомагає Україні та плідно керує своїм волонтерським штабом під назвою “Вовчиця”. І за це йому дякують українські захисники.

Як себе почуває Винник у Німеччині

Тож, поки співак відновлюється після важкого лікування, його ім’я досі не забувається в Україні, адже стан та позиція Олега цікавить і прихильниць, і журналістів, і колег.

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.