“Все своє життя паразитувала”: Режисер Полякової Олег Боднарчук різко висловився про її творчий шлях

Оля Полякова дуже відома та популярна співачка, яку дуже полюбили українці через її запальний характер та неймовірний тембр голосу. А також життя Полякової та її стосунками з колегами також не залишаються непомітними.

Українська королева ночі достатньо часто потрапляє у скандальні ситуації, оскільки має вміння постояти за себе та завжди може гостро відповісти. Проте сама Оля майже ніколи не починає сварки сама. Тому, всі її грубощі – це лише захисна реакція. А, як відомо, за себе постояти Полякова вміє. Це можна добре побачити на шоу “Дорослі дівчата”, де жінка може відверто розповісти все, що відбувається в її житті та навіть не приховуючи подробиць.

Оля Полякова

Співачка не часто погоджується на інтерв’ю, проте іноді таке з нею трапляється. І саме через свою останню розмову з Раміною, Полякова натрапила на критику з боку відомого режисера Олега Боднарчука й не тільки. Річ в тому, що інтерв’ю пройшло в такому форматі, ніби-то артистка говорила сама з собою та зі своєю командою. А от сама Раміна встигла поставити Олі лише три питання. Те, що інтерв’юерка так сильно піддалася Поляковій, її також не обійшов стороною хейт.

Проте співачці все ж таки дісталось більше. І саме тому нині вся мережа обговорює це незрозуміле інтерв’ю. Так, Олег зовсім не позитивно висловився про творчість артистки та її шлях до успіху.  А також порівняв її творчість з Тіною Кароль.

“Оля все своє життя паразитувала на поганому смаку великої кількості української аудиторії та співала про “шльопки”, “плавочки з булавкою”, виходить,  клоунесу, поставили в один ряд зі співачкою, яка хоча б намагається бути цілісною і складною, а також має у своїй творчості ліричні та глибокі сенси, які зачіпають, а не веселять” – сказав Боднарчук.

А далі у своєму пості в Facebook Олег висловився й про останнє інтерв’ю Полякової, і також не надто позитивно.

“Ви ж бачите, що Раміна задала лише три питання, дві години Оля  розповідала те, що хотіла, відповідаючи сама на свої питання. А потім до цього  інтерв’ю підключили продюсера Полякової, і це було ух, як цікаво і неординарно. Потім подругу-волонтерку. Тобто, пристрасті дійшли до апофеозу” – висловився режисер.

Але згодом його висловлювання дійшло до вуст самого продюсера Олі й він також не залишився осторонь цієї події.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.