Які стосунки насправді пов’язують колег Людмилу Барбір та Руслана Сенічкіна: дружбою точно не пахне

Дуже часто буває, коли співведучим чи колегам з різних сфер діяльності приписують романтичні стосунки. Звичайно, що особливо це стосується знаменитих людей, які постійно на виду.

Так, наприклад, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір багато років працюють у творчому тандемі на ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. За цей період вони вже навчились розуміти одне одного без слів, та навіть, можуть читати думки колеги. Це, звичайно, приходить із досвідом. Але не тільки це впливає на таку чуйність між ними.

Сенічкін з Барбір

Річ в тому, що Руслан та Людмила, так, так, зараз це звучить як назва роману, але продовжимо свою історію. Тож, колеги є справжніми друзями у реальному житті. Вони настільки потоваришували, що стали рідними людьми, тобто, це не просто дружба, це рідство душ. І таке буває не так часто, бо зазвичай всі колеги просто товаришують, а не настільки гарно відчувають один одного.

Тому, стосунки Люди та Руслана виглядають як дійсно романтичні, бо вони легко можуть обійняти одне одного, полежати у прямому ефірі в одному ліжку та поцілувати у щічку чи губи, але поцілунки виключно дружні. Тож, плітки про їхній роман дійсно облетіли всю країну, і навіть зараз вони не вщухають. Хоча Барбір має чоловіка та сина. І це вже повинно бути фактом для того, аби ці плітки припинили своє існування.

А ось Сенічкін холостяк, і здається, йому так дуже комфортно й він не хоче нічого змінювати у своєму житті. Принаймні чоловік так говорить. А ось що насправді відбувається в його житті та душі, невідомо.

Які стосунки між Русланом Сенічкіним та Людою Барбір

Також масла у вогонь піддає ще той факт, що Руслан з Людою можуть подорожувати разом, ходити на прогулянки, на каву та просто десь посидіти, відволіктися від роботи. Але насправді нічого дивного в цьому немає, бо дружба між чоловіком і жінкою все ж таки існує, і вона не має нічим відрізнятися від інших видів товаришування.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.