Вибір серцем чи піар-хід: як Настя Каменських стала між Потапом та його дружиною Іриною – розлучниця

Зіркова сімейна пара у складі Олексія Потапенка та Насті Каменських завжди знаходилася під прицілом усіх ЗМІ та камер. Це й не дивно, адже їхня історія кохання розпочалася дуже несподівано.

Всі пам’ятають легендарний дует “Потап і Настя”, що користувався неабиякою славою та популярністю, проте ніхто і не здогадувався, що саме він дасть поштовх до народження нової родини.

Співачку Настю Каменських неодноразово звинувачували, що та стала справжньою розлучницею і хочемо зазначити, що на це були причини. Відомо, що Олексій Потапенко мав прекрасну дружину Ірину Горову, яка народила йому сина Андрія. Здавалося, що сою був міцним, сповнений любові, довіри та хороших партнерських відносин по бізнесу.

Потрясіння публіка пережила, коли дізналася про розпад зіркової пари. У 2016 році Потап заявив, що вони розлучені з Іриною і залишилися в дружніх, батьківських відносинах заради спільного сина. Горова довго не могла змиритися, що втратила коханого, але не нічого з цим вдієш. Олексій не мучив жінку, тому імовірніше за все, вирішив зробити вибір на користь справжнього кохання.

Потап і Настя
Потап і Настя

Публіка та всі шанувальники давно підозрювали про початок бурхливого роману між колишніми колегами по роботі Потапом та Настею. Розпад шлюбу чоловіка зайвий раз це підтверджував. Цікаво, що спочатку Каменських не сподобалася Олексію, ані як жінка, ані як співачка, проте у 2006 році дав шанс молодій виконавиці й не помилився. Успіх, шалена слава, гроші з концертів, перші місця в трендових хіт-парадах – завжди це доводили.

Перші плітки між стосунками Олексія Потапенка та Насті Каменських почали ходити у 2012-му році. Звичайно, що обидвоє усіляко заперечували ці факти, а явних доказів цьому не було. У 2013-му у мережу потрапило відео, де майбутнє подружжя проводило час разом на Кубі, вони цілувалися та обіймалися. Каменських підтвердила, що дійсно перебувала на відпочинку, але з її слів, подорожувала сама.

Настя розповіла, за що покохала Потапа
Зіркове подружжя

Фінальну розв’язку цієї історії ми всі дізналися у 2019 році, коли Настя офіційно стала дружиною Олексія. Вже не було чого приховувати. Весілля зіграли у ресторанному комплексі під Києвом. На знакову подію прийшли чимало українських зірок.

Наразі пара повністю щаслива, демонструє свою любов, ніжність, підтримку до одне одного. Всі з нетерпінням чекають на появу малюка, аби ті мали своє продовження сім’ї.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.