72-річний колишній чоловік Ольги Сумської Євген Паперний переніс операцію: усе сталося через Віталія Кличка

Знаменита українська акторка Ольга Сумська повідомила про те, що її колишній чоловік Євген Паперний переніс операцію. Що сталося дізнайтеся в нашій статті.

Не дивлячись на те, що розлучення Ольги Сумської та Євгена Паперного сталося більше 20 років тому екс-подружжя досить тісно спілкується. Пов’язано це з роботою, адже актори працюють в одному театрі. Пережитий любовний трикутник між Ольгою В’ячеславівною, Віталієм Борисюком та Євгеном Паперним навіть привніс у їхню творчість нові ноти та особливий шарм, завдяки якому це тріо користується шаленою популярністю.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Ольга Сумська повідомила, що Євген Паперний переніс операцію

Як з’ясувалося, Сумська також щиро хвилюється за екс-чоловіка. Нещодавно стало відомо, що знаменитість переніс операцію. Про це повідомила Ольга В’ячеславівна на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ольга Сумська повідомила, що Євген Паперний переніс операцію

Так, знаменитість розмістила на своєму акаунті спільну фотографію з чоловіком Віталієм, колишнім чоловіком Євгеном, а також мером Києва Віталієм Кличко. У дописі до публікації артистка щиро подякувала політику за його сприяння здоров’ю Паперного. Втім, які саме проблеми були у чоловіка зі здоров’ям вона не розповіла.

Як з’ясувалося пізніше, актор скористався державною програмою допомоги літнім людям, яка діє в сфері охорони здоров’я. Тому скористатися нею можуть усі бажаючі, а ця допомога не носить персональний характер.

Нагадуємо, що Ольга Сумська та Євген Паперний прожила у шлюбі 5 років. Цей союз не можна назвати щасливим, адже після розлучення акторка неодноразово розповідала про те, через які проблеми їй довелося пройти з колишнім чоловіком. Офіційною причиною розлучення стало кохання акторки на стороні: Ольга В’ячеславівна закохалася у свого партнера по сцені Віталія Борисюка, і мала з ним романтичні стосунки.

Спільна дочка акторів Антоніна залишилася після розлучення зі своєю матір’ю. Як розповідала дівчина, батько нею зовсім не цікавився. Варто відмітити, що і сам Євген не приховував того, що не дзвонить та не навідує свою спадкоємицю. Також Сумська виховує разом з Борисюком спільну дочку Ганну, яка зараз отримує вищу освіту.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.