“По-домашньому”: шоумен Володимир Остапчук показав, як Полтавська балує смачною вечерею – ідеальна господиня

Зірковий ведучий країни Володимир Остапчук любить ділитися подробицями особистого життя у своєму блозі в соціальній мережі Instagram. Нова обраниця Катерина Полтавська хороша господиня, яка обожнює готувати для коханого.

Справжня любов неодноразово демонструвала, що ладна творити чудеса над люблячими серцями двох людей. Після розлучення з Христиною Горняк, Володимир довго не сумував і відразу знайшов нову дівчину в обліку журналістки Катерини Полтавської.

Стосунки пари розвивалися доволі швидко, адже закохані навіть проживають разом в елітному районі Києва ЖК Tetris Hall, де видніються розкішні апартаменти, дорогий ремонт у квартирі, з хорошими меблями та прекрасним краєвидом з вікна.

Катерина Полтавська стала третьою обраницею телеведучого, де той доводить, що з нею все серйозно, по-справжньому, без фальші зі щирими почуттями та емоціями. На своїй сторінці показує спільний побут та як Катерина балує коханого різними кулінарними шедеврами на вечерю.

Нова дівчина Володимира Остапчука

Цього разу шоумен показав, чим здивувала його Катерина на спільну вечірню трапезу. На новій світлині бачимо приготовану апетитну та впевнені, що дуже смачну страву – запечена картопля з філе, цибулею, грибами, сметаною та сиром. Зазначимо, що Катерина дійсно майстер у цій справі, адже Володимир жартома пропонував коханій взяти участь у головному проєкті кулінарії “МастерШеф”. Це означає лише одне – чоловік цінує старання дівчини й задоволений всім, що та для нього робить.

Сторіз Володимира Остапчука

Нагадаємо, що до стосунків з Катериною Полтавською, Володимир був двічі одружений. Від першої дружини Олени Войченко має двох прекрасних діточок: доньку Емілію та синочка Евана. Розлучення було скандальним та дещо шумним, адже колишня заявила, що той завжди зраджував їй і постійно повертався до неї, але всьому є своя межа.

Другою жінкою стала нотаріус Христина Горняк, з якою прожив з 2020-2022 рік. Спільних дітей не було, проте й причина розлучення невідома й досі. Наразі бачимо, що Володимир Остапчук щасливий з новою обраницею Катериною Полтавською. Вона прекрасна господиня, любляча жінка, яка дарує йому ніжність, теплоту та свою турботу.

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.