Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко розповіла, чи перебуває в офіційному шлюбі – правду нарешті розкрито?

Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко тримає у суворій таємниці деталі свого особистого життя. Всім цікаво, чи має улюблениця мільйонів люблячого чоловіка та дітей. З деякими подробицями акторка вирішила поділитися.

Рудоволоса красуня стала справжньою зіркою сучасного українського гумору. Неможливо уявити команду “Дизель Шоу” без її участі. Справжній талант, неймовірна харизма, хороше перевтілення у будь-яку роль неодноразово допомагали жінці досягати бажаних висот в кар’єрі.

Вікторія завжди давала різні приводи для пліток про її особисте життя, адже прийняла рішення нічим не ділитися та тримати все за сімома замками. Переконана, що щастя – любить тишу, тому живе виключно за цим правилом, але деякі подробиці нам все ж відомі.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Вікторія Булітко веде свій Instagram, де звикла розповідати про творчість, анонси на нові концерти, а також часто спілкується з підписниками у форматі “запитання-відповідь”. Нещодавно прихильники знову спробували дізнатися, чи заміжня жінка. Своєю відповіддю змогла тільки ще більше заінтригувати:

“Це нескромне питання. Але по обручці на руці, думаю буде зрозуміло”.

Вікторія Булітко відповіла, чи перебуває в офіційному шлюбі

Підписники неабияк зацікавилися цим, адже відразу зрозуміли натяк гумористки, що незабаром чекаємо офіційного створення нової родини, що звичайно дуже тішить всіх прихильників Булітко.

Стало відомо, що коханий Вікторії добре готує, він сучасний і не вимагає від жінки стояти біля плити та займатися хатніми справами весь день, а ще з розумінням ставиться до творчої роботи та її щільного графіка. Постійно підтримує та навіть сам допомагає виконувати домашні обов’язки. Розуміння, підтримка та найголовніше повага – вирішать будь-які конфлікти та непорозуміння між люблячими людьми.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.