Стосунки похитнулися”: Позитив відверто розповів про народження дружби та співпраці з Потапом

Позитив відомий український співак, репертуаром якого, завжди вважався реп, але сам артист так не вважає. Тому пробує себе в різних напрямках творчості. Але зараз Позитив почав новий шлях і він вже без Потапенко.

Днями вийшло нове розгорнуте резюме з Позитивом, де він відверто розповів про свої особисті моменти в житті, які сталися за останній час. Одна з тем торкнулася й дружби Олексія з його екс-продюсером Потапом. На інтерв’ю чоловік розповів, що знає Потапенко зі своїх 11-ти років, а ось продюсеру на той момент було вже 19. Різниця у такому віці відчувається досить суттєво, проте це не завадило їм побудувати міцну дружбу та співпрацю.

Позитив і Потап

“Ми зі шкільною групою записали кілька треків і хотіли знайти людину, яка б допомогла нам реалізуватися. Ми тоді  прийшли до клубу “Ультра”, де часто виступав Потап, і нас з ним познайомив Петя Чорний – розповів Олексій”

Також, Позитив зазначив, що його стосунки з Потапом відразу ж стали гарно складатися, до того ж гуртові потрібна була людина, яка могла б допомогти їм у реалізації своїх творчих амбіцій. Так все і почалось. А далі почався період 20-річної співпраці та дружби. Разом Потап і Олексій дійшли до вершини українського шоу-бізнесу. Одне для одного вони є дуже близькими людьми, проте останнім часом їхня дружба стала не такою міцною, як була ще рік тому.

“Дружба наша похитнулася. Пов’язано це напевно з відстанню.  Багато чого змінилося, і, на жаль, якось розійшлися наші дороги. По-перше, плани, які були до вторгнення, просто стерлися, та я маю надію, що все ще відновиться” – зізнався співак.

Позитив додав, що спілкуються вони з Потапом дуже рідко, в них різні погляди на події в Україні, тому, це також є причиною того, що їхні стосунки вже не є такими близькими. Але можливо, все ще стане на свої місця і разом вони зрозуміють, що не хочуть втратити свою багатолітню дружбу й почнуть зближуватися.

Позитив про дружбу з Потапом

Ну а поки що, кожен з них займається своїм життям, розвиваються в різних напрямках та будує кар’єру окремо один від одного. Тож, не дивно, що у кожного за останній рік змінилися погляди на життя та оточення.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.