З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання: після розлучення не пройшло і півроку

Після того, як Дзідзьо повідомив, що має намір розлучитися зі своєю дружиною Ярославою пройшло майже 2 роки. Що змінилося за цей час дізнайтеся в нашій статті.

2021-го фанати Михайла Хоми були неймовірно вражені розповіддю про його сімейне життя від Ярослави Хоми. Дружина артиста вперше почала активно спілкуватися з журналістами і зовсім не стримувала себе у подачі інформації особистого характеру.

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Зокрема вокалістка зізналася, що мріяла побудувати музичну кар’єру, але чоловік не дозволяв їй цього робити. Дзідзьо буквально “вставляв своїй коханій палиці” в колеса, і контролював її амбіції.

Також мова зайшла і про дітей, яких у пари не було. За словами Ярослави, Михайло не надто волів ставати батьком, а вона напроти мріяла про народження спадкоємців. Таким чином шанувальники артисти зробили висновок, що він не давав благовірний реалізуватися ні в сім’ї, ні в кар’єрі.

З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Після почутого артист не став довго чекати в зручний для нього момент повідомив про те, що його подружнє життя з Ярославою дійшло свого логічного кінця. Пара зуміла влаштувати офіційне розлучення за декілька місяців, і вже в серпні 2021-го Михайло став вільним чоловіком.

Ярослава не претендувала на майно, яке вони нажили спільно у шлюбі. Натомість у якості відступних співачка отримала розкішну квартиру на березі озера. Але жити вона в ній не змогла.

Перша дружина Дзідзьо Slavia обтягнула стегна вузькими джинсами і показала колишньому правильний ракурс
З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Наприкінці лютого наступного року Ярослава вже збиралася переїжджати до свого нового коханого. Це відбувалося напередодні повномасштабної війни в Україні. Переїзд не відбувся саме через вторгнення. Втім, особистість нового обранця Ярослава журналістам розкривати нестала, заявивши, що зробиться лише тоді, коли стосунки приймуть дуже серйозно та надійну форму. Але дотепер співачка так і не розповіла, ким же був цей чоловік, який зумів підкорити серце жінки і вже через півроку після складного розлучення вмовити її переїхати до нього.

Тим часом і сам Дзідзьо не залишався самотнім, але так само як колишня дружина відмовився розповідати про нову кохану.

Схожі статті

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.