Романи на паркеті “Танців з зірками”: Позитив і Сахневич, Кароль і Жук, Шоптенко і Винник, Ребрик та Дикий

"Танці з зірками" – неймовірно романтичне та красиве шоу, де сходяться два різних світи — шоу-бізнес та танцюристи і хореографи. Звичайно, буває важко, особливо тим, хто ніколи не танцював, проте номери виходять відмінні.

Танці – це романтика, відчуття свого тіла і душі, це щось магічне, і саме ця магія може об’єднувати не тільки в процесі, а ще й поза паркетом, адже всі партнери на репетиціях та під час виступу знаходяться під особливим настроєм і у повітрі відбувається обмін енергією, яку можна передати лише рухами, бо слова тут точно зайві. Так, проєкт через свою атмосферу спровокував багато романів, якісь з них дійсні, а якісь не є правдою.

Олена Шоптенко та Олег Винник

Коли в останньому сезоні проєкту з’явився володар вовчиць Олег Винник, та ще й з найдосвідченішою партнеркою Оленою Шоптенко, то всі глядачки мов приклеїлися до телеекранів. А найцікавіше те, що Олені з Олегом від самого початку приписували романтичні стосунки. Але й Винник, і Шоптенко мають міцні родини, тому, пристрасть на паркеті – це лише робочий процес.

Тіна Кароль і Діма Жук

Дмитро став партнером подруги Кароль Юлі Саніної, але в одному з номерів, він танцював з ними обома, і з Кароль була дуже гаряча сцена у танці. Тому, після цього виступу їм почали приписувати роман. А ось олії в вогонь додало керівництво над  проєктом Жука. Адже Тіна допомагала йому почати співочу кар’єру.

Позитив і Юлія Сахневич

Позитив прийшов на “Танці з зірками” саме в той період, коли його родина вже майже тріщала по швах. А його прекрасною партнеркою, з якою у нього склалися гарні стосунки, стала Юлія Сахневич. Юля дуже ніжно ставилась до Олексія, турбувалась про нього, тому, цій парі й досі приписують стосунки, адже свою обраницю співак приховує ретельно, але відомо, що вона є його гарною знайомою і також має відношення до шоу-бізнесу.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Це єдина пара, в якої дійсно склалися стосунки на паркеті “Танців з зірками”. Закоханість з’явилась через пристрасть у танцях, і потім це переросло в реальні стосунки. Тому, зараз Ліля та Андрій вже багато років живуть у повній гармонії та купаються у коханні.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".