Народила йому сина і залишилася одна: що відомо про нетривалий шлюб Тіни Кароль з відомим продюсером

Поп-діва українського шоу-бізнесу пережила справжнє випробування після втратити свого чоловіка Євгена Огіра. Проте жінка стала сильнішою та сміливішою, а дорослий син Веніамін завжди повертає до життя зіркову матусю.

Втратити кохану людину надвзичайно складно. При створенні сім’ї кожна закохана пара мріє про життя до самої старості, аби мати змогу розділитися найщасливіші моменти спільно зі своїм партнером, проте в Тіни Кароль геть інша історія.

Шлюб Тіни Кароль та Євгена Огіра довго був на слуху у кожного українця й не тільки. Можна лише уявити, що здатна пережити жінка, яка не впала духом та знайшла в собі сили досягати нових вершин. У 2007 році артистка знаходилася в пошуках продюсера і знайшла його в особі Євгена Огіра.

Звичайно, що спочатку між майбутньою парою панувала тільки робоча атмосфера, проте час йшов, а стосунки з дружніх плавно переростали в більш романтичний лад. Це призвело до створення нової, щирої сім’ї, яка спочатку була прикладом для багатьох.

У 2008 році закохані таємно від усіх розписалися, а через пів року навіть повінчалися у Києво-Печерській Лаврі. Цього року Тіна народила первістка, спільного синочка, якого вирішили назвати Веніаміном. Подружжя було на сьомому небі від радості, здавалося, що ніякі перепони не стануть на заваді їхньому сімейному щастю.

15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися
15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір повінчалися

Сталося те, що Тіна згадує тільки з відчаєм та смутком. У 2012 році свій власний день народження зустріла в палаті чоловіка, який вже тоді боровся зі страшним діагнозом, який йому поставили лікарі – раком шлунка. Можна тільки уявити, що в ті моменти відчувала жінка, адже вона продовжувала свою концертну діяльність, розвивалася у творчості й невпинно працювала. У квітні 2013 році Євгена Огіра не стало. Залишилися тільки спогади та прекрасний синочок, який вже зовсім дорослий та живе у Великій Британії.

Син Тіни Кароль та Євгена Огіра

Музичній виконавиці неодноразово приписували роман зі співаком Даном Баланом, адже вважають, що вони могли стати ідеальною парою, але й досі серце Тіни Кароль залишається вільним. Воно завжди пам’ятатиме батька свого єдиного сина Веніаміна.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.