Каменських, Данилко, Кравець та інші зірки, які все життя не можуть вилікуватися: здоров’я за гроші не купиш

Не дивлячись на шалені заробітки, знаменитості так само як і їхні фанати мають проблеми зі здоров'ям, і часом вони навіть ставлять їхню творчість під загрозою.

Настя Каменських

Зірки, які все життя не можуть вилікуватися

Настя Каменських тривалий час не мала жодних серйозних проблем зі здоров’ям. Однак, після початку пандемії все кардинально змінилося. Співачка вперше зізналася про те, що має досвід панічних атак, і вони приносять дуже багато дискомфорту в реальному житті.

Ба більше, побороти їх немає ніякої можливості. Артистка активно працює над зменшенням їхньої інтенсивності, і зізнається, що раніше ніколи не розуміла, як подібне може спричиняти складнощі у житті інших людей. Аж допоки не зрозуміла як це на собі.

Андрій Данилко

Що відомо про таємних дітей Андрія Данилка
Зірки, які все життя не можуть вилікуватися

Чутки про невиліковну хворобу Андрія Данилка ходять шоу-бізнесом майже 20 років. Увесь цей час піар-відділ колективу Вєрки Сердючки активно спростовував дану інформацію. Втім, декілька років тому дані про стан артиста все ж таки вийшли назовні.

Стало відомо, що Андрій Данилко має порушення циркадних ритмів, а тому не може нормально спати. Щоб побороти цей стан артист активно відпочивав у санаторіях та лікувався у найкращих лікарів. Ба більше, йому вдалося покращити якість свого сну, і в результаті цього позбавитися десятку зайвих кілограмів. Також з’являлася інформація про глибоку депресію артиста у результаті його конфлікту з російською владою, однак Андрій жодного разу не підтверджував її.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва зустріла Діанова та Кіма
Зірки, які все життя не можуть вилікуватися

Два роки тому найбажанішу жінку України направили в лікарню на швидкій. Уся справа в тому, що красуня хворіла на ендометріоз, і навіть не мала гадки про свій стан. Після пережитого Даша зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій попросила жінок пильно слідкувати за своїм жіночим здоров’ям і розуміти, що ігнорування певних проблем може призвести до летального результату.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва осоромилася на сцені
Зірки, які все життя не можуть вилікуватися

Співачка страждає від проблемної шкіри. Власне, Надя зізналася, що в неї акне, а тому вона вимушена дуже ретельно слідкувати за своїм харчуванням, доглядом за обличчям, тощо. Свого часу естетична частина проблеми навіть не дозволяла їй нормально будувати стосунки. Коли Надя познайомилася з Володимиром Дантесом, то не могла зрозуміти, як він може її покохати, якщо в неї є висипання.

Олена Кравець

Олена Кравець назвала справжню причину, чому покинула Квартал-95
Зірки, які все життя не можуть вилікуватися

Декілька років тому Олена Кравець повідомила про те, що страждає від кропив’янки. Даний стан невиліковний, і для себе пацієнт може зробити лише одне: проходити терапію, яка допомагає зняти симптоми.

Схожі статті

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.