Розлучення вже близько? Настя Каменських зізналася, як війна вплинула на стосунки з чоловіком Потапом

Повномасштабне вторгнення росії в Україну змінило життя всього нашого народу та стосунки між люблячими парами. Чи існує криза у відносинах Насті Каменських та Потапа? Деталі в нашому матеріалі.

Розпочата війна російською федерацією проти України неабияк змінила наші будні та повсякденність. Звичне життя вже не буде, як раніше, а взаємини з рідними людьми набули нової цінності та значення.

На жаль, деякі пари не проходять це надскладне випробування. Відстань, втома, відчай, наче поглинають нашу свідомість, тому інколи здається, що правильним рішенням буде все закінчити та не боротися за щастя. Настя Каменських поділилася своєю історією, як війна вплинула на їхні стосунки з Олексієм Потапенком.

За словами артистки, за цей період вони тільки зблизилися, адже стали справжньою підтримкою для одне одного, обоє відчули, як потребують кожного ніжного слова від коханої людини, кожного щирого погляду, який демонструє “ти не сама або ти не сам”. Вони стали партнерами схожими на “Містера та місіс Сміт”. Подружжя розуміє, що тільки спільними зусиллями може йти далі, розвиватися у творчості, допомагати країні, аби наблизити її до омріяної перемоги.

Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенком

Також відверто зізналася, що у їхньої родини, як у багатьох українських сімей майже немає заробітку, але залишилися кошти, які накопичилися за довоєнний час. Вони були відкладені для кліпів та нових проєктів. Саме на них живе молода родина.

Війна внесла зміни не тільки у психологічний стан, а й до загального здоров’я. Співачка зізнається, що набрала зайвих кілограмів, проте хоче якнайшвидше повернути себе у форму. Але потребує також і допомоги психолога, адже не знає, як пережити все, що навалилося на нашу долю. Кожному доводиться розуміти, що ми будемо жити з цим далі й згадувати ці страшні часи разом.

Наразі Настя Каменських та Олексій Потапенко щаслива сім’я, яка наповнена підтримкою, коханням та вірністю. Хочуть мати спільних діточок, тому всі з нетерпінням чекають на цю радісну звістку.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.